Hva gjør MS Connect Dialer Do?

June 6 by admin

Hva gjør MS Connect Dialer Do?


MS Connect Dialer er en malware dialer program som endrer datamaskinens oppringt Internett-tilkobling for å koble tilfeldig til andre datamaskiner og faste telefoner. Søknaden lokale og langdistanse utgående samtaler resulterer i dyre telefonregninger. MS Connect Dialer gjentatte ganger ringer tallene før du manuelt avinstallere programmet ved hjelp av et malware-fjerning program eller koble datamaskinen fra sin oppringt modem.

malware

MS Connect Dialer er en Windows-basert malware program som vanligvis installerer seg uten din viten via et virus, ActiveX-kontroll eller annen malware program. Datamaskinens antivirus-pakke kan eller ikke kan påvise installasjon av programmet og kan ikke finne programmet under et søk operasjon. MS Connect Dialer installerer seg på harddisken på datamaskinen og blir en prosess innen Task Manager. Filnavnet er "cat.exe", men er noen ganger oppført som "MS-Connect."

brannmur

Windows-brannmuren eller tredjeparts brannmur program er i stand til å blokkere MS Connect Dialer får tilgang til oppringt Internett-tilkobling. Du kan få en brannmur advarsel dialogboks som spør om du ønsker å gi tillatelse til MS-Connect eller cat.exe å få tilgang til Internett-tilkobling. Ikke gi tillatelse - dette er den første indikasjon på at MS Connect Dialer er på datamaskinen.

Oppringt Only

MS Connect Dialer er i stand til å ringe tilfeldige telefonnumre bare via en ekstern tilkobling. Programmet virker ikke på en DSL eller bredbåndstilkobling. MS Connect Dialer heller ikke infisere Intel og PowerPC Mac og Windows-systemer som ikke har et oppringt modem installert eller tilgang til et eksternt oppringt modem.

fjerning

Malwarebytes Anti Malware og Windows Defender, samt lignende malware fjerning programmer, er i stand til å fjerne MS Connect Dialer fra systemet. Naviger datamaskinens nettleser til "Malwarebytes Anti Malware" eller "Windows Defender" linken og fyll ut skjemaet på skjermen for å starte nedlastingsprosessen. Malwarebytes Anti Malware og Windows Defender er både gratis og tilgjengelig for Windows 7, Vista, XP, 98 og eldre versjoner av Windows-operativsystemet. Følg instruksjonene på skjermen for å installere malware fjerning programmet. Lukk alle åpne programmer og dokumenter etter at installasjonen er fullført. Åpne Malwarebytes Anti Malware eller Windows Defender og klikk "Scan" for å starte skanning og MS Connect Dialer fjerningen.

Related Articles