Hva Porter må være åpne for Backup Exec?

June 21 by admin

Backup Exec er et program som brukes til å sikkerhetskopiere server informasjon og dokumenter i bedriftsmiljøer. Hvis du bruker Backup Exec programmet på serveren din, må visse porter være åpne for å formidle informasjon fra datamaskinen din til serverens Backup Exec program.

Port 6101

Port 6101 må være åpen, slik at programmet kan samhandle med Backup Exec Agent leser på systemet datamaskin. Åpen port 6101 for å bruke nettleseren på datamaskinen din.

Port 3527

Port 3527 er brukt til å kjøre Backup Exec Server, som forbinder hver datamaskin på nettverket til Backup Exec database. Hvis denne porten ikke er åpen på nettverket, vil datamaskinene ikke være i stand til å få tilgang til Backup Exec serveren. Åpne porten for å formidle informasjon fra datamaskiner over serveren.

Port 135

Port 135 brukes til å kjøre nettverks Basic Input Output System (NetBIOS), som brukes til å laste operativsystemet på serveren. Hvis denne porten ikke er åpnet, vil operativsystemet ikke være i stand til å laste Backup Exec programmet. Når porten er åpnet, vil NETBIOS kunne samhandle med Backup Exec.

Port 6103

Port 6103 er brukt til å kjøre Backup Exec Remote Agent, som er et program som gjør det mulig for brukere å sikkerhetskopiere sin informasjon eksternt på Backup Exec serveren. Dette betyr at brukeren ikke trenger å være koblet til serveren. De får tilgang til den fra alle Internett-tilkobling.

Related Articles