Hvordan Design OsCommerce maler

January 13 by admin

Hvordan Design OsCommerce maler


osCommerce er et populært e-handelsløsning. Det er åpen kildekode og skrevet med PHP. Den osCommerce samfunnet har kultur for å utvide produktet til sine behov, slik plug-ins og utvidelser er ganske vanlig. Malsystemer er et vanlig tillegg til osCommerce. OsCommerce mangler innebygd templating tjenester og til mal den, må du endre kjernen kilde. Det er en plenitude av tilgjengelige malsystemer som legger nødvendige fasiliteter for å osCommerce.

Bruksanvisning

1 Last opp en mal system for osCommerce. Flere eksisterer, men en av de mest populære er enkel mal System. Alle av dem vil virke på en lignende måte.

2 Merke opp nettstedet ditt ved hjelp XHTML. En enkel prøvested kan se slik ut:

<Html>

<H1> Hello World <h2>

</ Html>

Vinkelbraketter, eller koder, betegne "elementer" i HTML-dokumentet. Alt må være vedlagt riktige kodene.

3 Style dokumentet ved hjelp av CSS. Et eksempel CSS-dokument kan se ut som følgende:

h1 {color: red; }

Dette brukes til å beskrive hvordan siden skal se ut. Du kan "target" elementer ved å skrive dem ut og deretter følge dem med egenskaper vedlagt i klammeparentes. I koden ovenfor, er nettleseren beskjed om å gjengi alle h1 elementer som rødt.

4 Bytt ut det innholdet du satt statisk inn i HTML-dokumentet med de riktige kodene. For eksempel, uansett hvor du ønsker å sette inn en "handlevogn boksen" sette inn "$ cartbox" tag. Det er mange av disse kodene. Bruk de som er avhengig av situasjonen.

Related Articles