Hvordan du kan finne gamle e-post

October 12 by admin

Hvordan du kan finne gamle e-post


Når du er ferdig med en e-post, kan du slette den eller arkivere det i en mappe. Hvis du sletter en e-post ved et uhell eller senere bestemmer du trenger informasjon i en slettet e-post, kan du prøve å få den tilbake. E-postene kan være lagret på datamaskinen, i e-postprogrammet, eller i midlertidige Internett-filer. Avhengig av e-postprogrammet og operativsystemet, må du kanskje søke gjennom et par steder før du finner kopier av e-posten din. Men ikke alt tapt e-post kan bli funnet en gang slettet.

Bruksanvisning

Datamaskin basert e-postprogrammer

1 Se i papirkurven av e-postprogrammet først. Når du sletter en e-post, vil det gå her. Hvis du finner en e-post i papirkurven, høyreklikk den. De fleste e-postprogrammer vil ha en "Restore" alternativet eller en "Send til Innboks" eller "angre" alternativet. De kan også ha en "Flytt til" alternativet der du kan velge å flytte en slettet e-post til innboksen eller et annet sted. Alternativene vises på samme skjerm som søppel bin, og vil være tilgjengelig for å sjekke, eller klikk når du merker en slettet melding.

2 gjennom andre e-postmapper søk for å se om du tilfeldigvis overført en gammel e-post et sted det ikke skulle gå. Se i søppelpost-boksen i tilfelle e-posten ble feilaktig identifisert som spam.

3 Se i papirkurven på datamaskinens skrivebord toppen. Papirkurven er full av filer som du har slettet. Noen e-poster kan ha blitt sendt til papirkurven som en fil. Hvis navnet på bestemte filer kamper informasjonen som finnes i den manglende e-post, kan disse filene inneholder den manglende e-post.

4 Åpne datamaskinens program-menyen og velg "Finn". Ved å trykke "Ctrl + F-tasten" er snarveien på en PC. Skriv inn informasjon i gamle e-poster, inkludert navn, sendte datoer, eller viktige ord. Hvis e-post lagres hvor som helst på datamaskinen, vil dette funnet funksjonen viser deg hvor de er.

Webbaserte e-postprogrammer

5 Åpne din web-basert e-postprogram, slik som Gmail, Hotmail, Yahoo! eller MSN Mail. Sjekk for å se om det er en "søk" bar på toppen av innboksen. Noen e-postprogrammer har søke barer. Hvis det er en søkelinje, satt i navnene som samsvarer med den gamle e-post, en emnelinje, eller til og med en dato for å filtrere gjennom alle dine e-postinnhold for å finne gamle e-poster. Klikk "Søk" for å fullføre søket.

6 åpne manuelt hver mappe på din e-boksen og bruke "Søk" funksjonen på datamaskinen. Klikk "Ctrl + F-tasten" på samme tid for å få opp et søkefelt på en PC. Skriv inn informasjon i søkeboksen, og klikk på "Søk". Du kan finne informasjon som vises på skjermen på denne måten, så bare søke etter emnelinjer eller avsenderinformasjon.

7 Se i papirkurven bin i e-postprogrammet. Noen ganger vil gamle e-poster fortsatt være i papirkurven.

8 Åpne opp Internet options-boksen. Alternativer for Internett finnes under "Min datamaskin> Kontrollpanel" eller, i noen tilfeller, på Start-menyen. Informasjonen om midlertidige Internett-filer er funnet i en fane under Alternativer for Internett. Velg "Vis Temporary Internet Files". Bla gjennom disse til du finner e-postene du leter etter.

Related Articles