Hvordan Juster Laptop Screen Intensity

May 9 by admin

Hvordan Juster Laptop Screen Intensity


Skjermen intensitet eller lysstyrken på den bærbare dataskjermen kan påvirke produktiviteten. I mørke rom, kan en dimmer skjermen redusere belastningen på øynene. I utendørs situasjoner, kan det være lurt skjermens lysstyrke økes for å gi synlighet mot sterkt sollys. Tilgangen til lysstyrke innstillinger varierer avhengig av laptop produsenten, men det er ofte knyttet til strøminnstillingene fordi lysere skjermen er, jo mer strøm den bruker, at batteriet tappes raskere.

Bruksanvisning

Windows Vista eller 7

1 Klikk på "Start kule" i nedre venstre hjørne av skjermen.

2 Skriv "lysstyrken" (uten anførselstegn) i søkevinduet nederst på Start-menyen, men ikke trykk "Enter".

3 Velg alternativet som sier "Juster lysstyrken på skjermen" eller lignende ordlyd fra forslagene Vinduet viser.

4 Følg instruksjonene på skjermen for å justere lysstyrken for bærbare. Merk filbanen i øvre venstre hjørne av skjermen, som vil fortelle deg hvor denne innstillingen ligger i programfiler.

Keyboard Method

5 Sjekk dine funksjonstastene (F1 til F12) for to nøkler ved siden av hverandre med ikoner formet som små soler. Hvis du har en nøkkel med en sol og en oppadgående pil og en nøkkel med en sol og et pilen som peker nedover, har du funnet de riktige tastene.

6 Trykk og hold inne "Fn" tasten og nøkkelen med solen og oppover pilen for å justere skjermen til en lysere innstilling.

7 Trykk og hold inne "Fn" tasten og tasten med sol og pilen som peker nedover for å mørkne skjermen.

Hint

  • Noen datamaskiner bruker "Fn" og opp eller pil ned i stedet for F1 til F12 for å justere lysstyrken.

Related Articles