Hvordan kan jeg kopiere Fra Acrobat Reader til Word?

March 21 by admin

Hvordan kan jeg kopiere Fra Acrobat Reader til Word?


Adobe Systems skapte Portable Document Format (PDF) for å hjelpe forfattere distribuere fast oppsett, ikke-redigerbare filer over et bredt spekter av operativsystemer. Selv om PDF-filer kan åpnes med mange visning programmer, inkludert Adobe Acrobat Reader-programmet, ikke Microsoft Word ikke tillate brukere å importere og gjøre endringer i PDF-filer. Benytt deg av Acrobat Reader utvalgs verktøy og kopiering funksjonalitet for å flytte tekst og bilder fra PDF-filer til Word.

bruksanvisning

Kopier tekst til Microsoft Word

1 Single-klikk på "Text Select Tool" ikonet, funnet i nærheten av toppen av Acrobat Reader skjermen og representert med en "T" ikonet.

2 Klikk på begynnelsen av tekstblokk, hold klikk, dra til all teksten du vil kopiere er uthevet, slipp deretter klikk for å velge teksten.

3 Klikk på "Edit" øverst i menylinjen og velg "Kopier".

4 Åpne Microsoft Word.

5 Klikk på "Edit" øverst i menylinjen og velg "Lim inn." Teksten du merket og kopiert i trinn 2 og 3 er overført til Word-dokumentet.

Kopiere bilder til Microsoft Word

6 Single-klikk på "Graphics Select Tool" ikonet, funnet i nærheten av toppen av Acrobat Reader skjermen og representert med et par former med en firkant, stiplet ramme som omgir dem.

7 Klikk øverst i venstre hjørne av bildet du vil kopiere, hold klikk, dra til du kommer til nederste høyre hjørne av bildet, og slipp deretter klikke seg for å velge bildet.

8 Klikk på "Edit" øverst i menylinjen og velg "Kopier".

9 Åpne Microsoft Word.

10 Klikk på "Edit" øverst i menylinjen og velg "Lim inn." Bildet du merket og kopiert i trinn 2 og 3 er overført til Word-dokumentet.

Hint

  • Acrobat Reader kan du også velge all teksten i et PDF-dokument. Klikk på "Hand" ikonet på menylinjen øverst på skjermen, høyreklikk og velg "Continuous" alternativet. Deretter klikker du på "Text Select Tool" ikonet, høyreklikk og velg "Select All". Klikk på "Edit" i toppmenyen etter å ha valgt all teksten og velg "Kopier". Åpne Microsoft Word etter å gjøre det, og klikk deretter på "Edit" øverst i menylinjen og velg "Lim inn" for å overføre innholdet i Word.

Related Articles