Hvordan lage Stasjonær å bruke i e-post

October 12 by admin

Hvordan lage Stasjonær å bruke i e-post


Enkelte e-postklienter tillate deg å legge til e-postsaker, også kjent som bakgrunnsbilder eller farger, på meldinger du sender. Dette gjør at du kan sende e-post som ser mer ut notater skrevet ut på brevpapir. Når det kombineres med ulike fonter og skriftstiler, gir e-postsaker deg med en elektronisk måte å sende unike og personlige meldinger.

Bruksanvisning

1 Åpne e-postklient som du bruker til å sende e-postmeldinger - for eksempel Outlook, Yahoo! Mail, Gmail, AOL Mail eller Hotmail. I "Options" eller lignende navn menyen i kontoen din, sjekk for å se om du allerede har tilgang til et sett med e-post saker som passer dine behov. I Outlook produkter (den mest populære e-postklient, ifølge Kampanje Monitor), velg "New postmelding ved hjelp" fra "Handlinger" -menyen. Bla gjennom og velge saker du foretrekker, eller klikk "More Saker" for flere alternativer. Velg riktig skrivesaker og lagre ditt valg.

2 Opprett e-post saker fra scratch hvis du ikke finner pre-eksisterende saker som du ønsker å bruke. Åpne Adobe Photoshop eller et annet grafikk redigering program og tegne bildet ved hjelp av programmets verktøy, hvis mulig. Alternativt kjøpe et bilde du liker fra en arkivfotografi nettsted som Istockphoto.com eller GettyImages.com. Sørg for at vilkårene for kjøpet tillate deg å bruke bildet du valgte i e-postmeldinger. Lagre bildet ditt, enten du laget eller kjøpt den, på harddisken eller det lokale nettverket som en .gif eller .jpg-fil.

3 Gå tilbake til e-postklienten. Se etter et alternativ som vil tillate deg å sette inn et bakgrunnsbilde eller farge inn meldinger - plasseringen og eksistensen av dette alternativet vil variere avhengig av e-postklienten. I Outlook produkter, velg "Bakgrunn" fra "Format" -menyen. Velg "Picture" og bla til bildet du lagret på harddisken. Velg bilde og lagre ditt valg. Gå tilbake til e-postmeldingen og bekrefte at bildet fremstår nå som en bakgrunn. Merk at du må bruke denne funksjonaliteten på en HTML-melding. Bytt e-kontoinnstillingene fra tekst til HTML hvis nødvendig.

Hint

  • Ikke alle e-postklient tillater bruk av saker i meldinger. Se "Hjelp" innstillinger for kontoen din for å finne ut om programmet støtter e-post saker og den nøyaktige prosessen for å legge til en bakgrunn til meldingene dine.

Related Articles