Hvordan sette opp nettstedet E-post

October 12 by admin

Hvordan sette opp nettstedet E-post


En nettside hosting selskapet vil gi deg muligheten til å sette opp en eller flere e-postkontoer for området. Den nye e-postadresse vil inkludere din web-adresse som en del av navnet, og gir deg en enkel måte å annonsere på nettstedet hver gang en melding sendes. Det gir også området et mer profesjonelt utseende. Sette opp nettstedet e-post er en rask og smertefri prosess.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din nettside konto og gå til kontrollpanelet. Rull til "E-postkontoer" -ikonet og klikk på den.

2 En side åpnes slik at du kan sette opp en ny konto eller administrere en eksisterende konto. For å sette opp en ny konto, fylle ut skjemaet. Den vil be om ønsket e-postadresse og passord. For adressen [email protected], type "webmaster" i form. Veiviseren vil automatisk fylle ut resten. Skriv inn et passord og gjentar det for å bekrefte det. Velg en postkasse kvote (eller datagrense), hvis tilbudt, og klikk "Opprett konto".

3 Den nye kontoen vil vises i en liste på siden. Se noen av de tilgjengelige alternativene, inkludert tilgang til kontoen. Logg deg inn på kontoen ved hjelp av passord nettopp opprettet. Noen web-verter tilbyr mer enn én e-postleverandøren. Velg en, og klikk på den.

4 Tilpass innstillingene. Alternativer kan inkludere automatisk videresending av meldinger til en annen konto, sette opp autorespond meldinger, endre passord, endre utseendet på innboksen og oppdatere tilkoblingsinformasjon.

Related Articles