Hvordan slette din gamle Facebook

April 20 by admin

Hvis du har opprettet en ny Facebook-profil og ønsker å slette den gamle, må du sende en forespørsel til Facebook. Husk, dette er en irreversibel handling. Når den gamle Facebook-kontoen slettes, alt er lagret i det borte for alltid. Hvis du foretrekker det, kan du deaktivere kontoen din. Dette fjerner din profil fra Facebook-tjenesten, men all informasjonen er lagret i tilfelle du ønsker å reaktive det.

Bruksanvisning

Deaktiver din Facebook-konto

1 Logg inn på din gamle Facebook-konto.

2 Klikk på "Konto" oppe i høyre hjørne av skjermen.

3 Klikk på "Kontoinnstillinger" i rullegardinmenyen.

4 Rull ned til bunnen av siden.

5 Klikk på den blå linken som sier "deaktivere" til høyre for "Deaktiver konto" oppføring.

Slett Facebook-kontoen din

6 Logg inn på din gamle Facebook-konto.

7 Klikk på "Konto" oppe i høyre hjørne av skjermen.

8 Klikk på "Hjelp Center" i rullegardinmenyen.

9 Skriv "Slett konto" i søkeboksen i midten av skjermen.

10 Klikk på "Søk" knappen ved siden av søkefeltet.

11 Klikk på spørsmålet som sier: "Hvordan sletter jeg kontoen min?" Det vil være på toppen av siden.

12 Klikk på den blå linken som sier, "Send inn din forespørsel her." Det ligger i tredje ledd.

1. 3 Klikk på den blå knappen som sier "Send". Du vil motta en e-postmelding når kontoen har blitt slettet.

Related Articles