Slik gjenoppretter en Dell PC fikse en manglende NTLDR

December 10 by admin

Tilfeldigvis fjerne en viktig systemfil, for eksempel en NTLDR fil, kan ha en ødeleggende effekt på en datamaskins ytelse. Den NTLDR, en forkortelse for NT Loader, er oppstartslasteren for Windows 2003 og XP operativsystemer. Hvis mangler NTLDR fil, bør du vurdere å utføre en systemgjenoppretting for å installere de nødvendige filene for riktig funksjon av datasystemet. Dell PCer kommer forhåndsinstallert med en fabrikk image partisjon til aide brukere gjenopprette sine datamaskiner til en funksjonell tilstand uten behov for ekstra programvare CDer eller teknisk assistanse.

Bruksanvisning

1 Koble den eksterne harddisken til datamaskinen. Kopier og lim inn noen verdifulle programmer, bilder, musikk, dokumenter eller andre filer til den eksterne harddisken mappe, som harddisk Dell PC-er vil bli slettet under gjenopprettingen. Koble den eksterne harddisken når du er ferdig med å sikkerhetskopiere filene dine.

2 Fjern eventuelle unødvendige maskinvareenheter som er koblet til PC-en, slik som noen skrivere, skannere, MP3-spillere eller smarttelefoner, og start maskinen på nytt.

3 Trykk ned på "F8" tasten når Dell-logoen vises på skjermen. "Avanserte oppstartsalternativer Menu" vises på skjermen. Bruk piltastene for å bla ned til "Reparer datamaskinen" og trykk "Enter". Konfigurere språkinnstillingene for systemet og klikk "Next".

4 Skriv inn påloggingsinformasjonen for administratorkontoen som ble opprettet når maskinen først ble slått på. Klikk "OK" og velg "Dell Factory Image Restore" -ikonet.

5 Klikk "Next" i vinduet Gjenopprett og klikk i boksen for "Ja, reformatere harddisken og gjenopprette systemprogramvaren til fabrikktilstand." Klikk på "Neste" -knappen for å gjenopprette den manglende NTLDR fil og andre viktige systemfiler som kan ha gått glipp av. Klikk "Finish" for å starte datamaskinen på nytt med den nye driftstilstand på plass.

Related Articles