Slik klargjør du installerer Windows Vista Update

August 23 by admin

Microsoft utgir jevnlig oppdateringer for Windows Vista som legger til nye funksjoner, fikser bugs og lukker sikkerhetshull. Optimalisere datamaskinens ytelse ved å installere de nyeste oppdateringene så snart de er tilgjengelige. Installere Vista-oppdateringer krever ingen spesielle forberedelser fra din side. Men for å sikre at du ikke mister noen viktige data, er det noen få skritt du må ta før du installerer oppdateringer.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på Windows Vista oppgavelinjen.

2 Klikk på "Start Task Manager." Windows Task Manager åpnes på skjermen.

3 Klikk på en applikasjon som kjører på Leder liste Oppgave, klikk på "Avslutt oppgave" nederst i programvinduet. Klikk "Avslutt oppgave" igjen i pop-up boksen. Gjenta denne prosessen for hver applikasjon som kjører. Hvis du har ulagret informasjon i noe program, lagre informasjonen før du lukker programmet.

4 Klikk på "X" i øvre høyre hjørne av programvinduet for å lukke Windows Oppgavebehandling.

5 Klikk på "Start" -ikonet på Windows Vista oppgavelinjen. Type "Windows Update" i søkefeltet nederst i venstre hjørne på Start-menn, og trykk deretter på "Enter".

6 Klikk "Søk etter oppdateringer", deretter "Installer oppdateringer" for å installere oppdateringene på Windows Vista-maskin.

Related Articles