Slik kopierer du en skadet CD

February 6 by admin

Slik kopierer du en skadet CD


CD-er eller CD-plater, brukes til å lagre data som kan inneholde filer som dokumenter, musikk eller video. En CD har en lagringskapasitet på rundt 700 MB (megabyte), som er betydelig høyere sammenlignet med andre lagringsmedier som disketter. Imidlertid kan CDer blir ødelagt over tid, hovedsakelig til på grunn av feil bruk. Hvis du ikke kan lese eller kopiere en korrupt CD, må du bruke en tredjeparts utvinning programmet å gjøre oppgaven.

Bruksanvisning

BadBlocked FileCopier.

1 Last ned BadBlocked FileCopier. Etter nedlasting, pakke ut innholdet på den nedlastede ZIP-filen og dobbeltklikker på filen merket "FileCopier.exe" for å kjøre BadBlocked FileCopier.

2 Bruk "Legg til fil (er)" for å velge stasjonen der den korrupte CD er satt inn. Klikk på søkeknappen ved siden av "Kopier til" -feltet for å velge hvor du vil lagre filene som du gjenopprette fra den korrupte CD.

3 Klikk "kopier" for å gjenopprette innholdet på korrupte CD til harddisken.

CD Check

4 Last ned og installer CD Check (se Resource avsnitt). CD Sjekk startes automatisk etter installasjon.

5 Klikk på "Gjenopprett" -knappen øverst i CDCheck vinduet.

6 Bruk Bla gjennom-knappen ved siden av "kilde mapper / filer å gjenopprette" feltet for å velge stasjonen der den korrupte CD er satt inn. Deretter bruk bla-knappen ved siden av "Output Directory" -feltet for å velge hvor du vil lagre filene som du gjenopprette fra den korrupte CD.

7 Klikk "Fortsett" for å kopiere innholdet på den korrupte CD på harddisken.

BadCopy Pro

8 Last ned og installer BadCopy Pro (se Resource avsnitt). BadCopy Pro vil automatisk starte etter installasjon.

9 Klikk på ikonet "CD / DVD" på venstre side ruten i BadCopy Pro vinduet.

10 Velg stasjonen der den korrupte CD settes inn ved å klikke på riktig knapp.

11 Klikk "Next". BadCopy Pro vil vise en liste over filer og mapper på den korrupte CD. Merk av i boksene ved siden av filene eller mappene du ønsker å kopiere. Klikk "Next" for å gjenopprette de valgte filene. Etter å utvinne, klikk på "Next" igjen. Når du blir bedt om å angi en mappe for å lagre gjenopprettede filer.

Related Articles