Slik unngår du at e-post Spoofing med SPF

October 12 by admin

Slik unngår du at e-post Spoofing med SPF


E-post spoofing skjer når spammere gjøre retur e-postadresse ser ut til å være en pålitelig adresse, for eksempel domenet. Sender Policy Framework (SPF) validerer beskjed opprinnelse for å hindre falske meldinger vises som om de stammer fra ditt domene. Ifølge H-Sphere, en web og e-post server verktøyet, "SPF er en mekanisme for å hindre avsender forfalskning i SMTP transaksjonen, og dermed gir domeneeiere kontroll over hvem som kan sende e-post fra deres domene."

Bruksanvisning

Spoof Forebygging

1 Åpne nettleseren og skriv inn adressen til din nettside eller e-post kontrollpanel inn i adressefeltet. Trykk på "Enter" -tasten for å laste inn websiden og skriv din påloggingsinformasjon, for eksempel brukernavn og passord, i de aktuelle feltene for å logge deg på kontrollpanelet.

2 Finn og klikk "Email" link eller ikonet på hovedsiden i kontrollpanelet eller i navigasjons kontrollpanelet i H-Sphere kontrollpaneler. Denne linken tar deg til hoved leder eller tjeneste siden på kontoen din. Hvis du bruker et annet kontrollpanelet programvare, søke etter en link til e-post "innstillinger" eller "alternativer" i kontrollpanelet.

cPanel brukere bør klikke på "E-post Authentication" -ikonet fra hovedsiden i kontrollpanelet.

3 Se etter et alternativ som heter "SPF" (Sender Policy Framework). Klikk på den aktuelle linken, eller merk boksen for å aktivere dette alternativet, hvis det er deaktivert.

4 Klikk på koblingen eller ikonet for å redigere SPF preferanser, hvis den finnes. Med H-Sphere, vil du se alternativer som "Fail", "Softfail", "Pass" og "nøytral". Hvis brannmuren oppdager en forfalskning eller potensiell forfalskning, vil det legge et prefiks til meldingen. Velg "Fail" for å instruere brannmuren for å markere meldinger er en forfalskning hvis SPF oppdager en falsk. Velg "Softfail" for å markere falske meldinger som potensielle forfalskninger. cPanel brukere vil se alternativer for å tillate flere verter, IP-adresser og servere til å sende meldinger fra e-posttjenesten. Klikk på knappene for å "Legg til" eller "fjern" passende verter. Domeneeiere kan bruke de samme innstillingene for alle domener ved å sjekke "Overskriv eksisterende oppføringer."

5 Trykk "Submit" i H-Sphere å lagre innstillinger for ditt domene. cPanel vil automatisk lagre SPF endringer som du gjør dem.

Hint

  • De fleste offentlige e-postleverandører allerede ansette disse eller lignende teknikker som standard.
  • Du må kanskje klikke en bestemt e-postkonto før du ser alternativene for å aktivere SPF.
  • Hvis du ikke har SPF alternativer, ta kontakt med din vert og be dem om å gjøre det mulig strengere brannmurinnstillingene i forhold til anti-spam-funksjoner, aktiverer Sender Policy Framework eller blokkere ukjente IP-adresser fra (e) server SMTP.
  • Server-administratorer kan installere programvare som spesifikt blokkerer forfalske e-post hvis du opplever et høyt volum av falsk e-post "fra" ditt domene.

Related Articles