Tips for å lage en e-ID

September 15 by admin

Tips for å lage en e-ID


Opprette en e-ID er en enkel prosess, men bestemmer seg for hva som skal brukes til den e-postadressen kan være tankevekkende. På den ene siden ønsker deg en e-ID som uttrykker din individualitet og er et uttrykk for deg selv. På den annen side, om du ikke ønsker en e-ID som avslører for mye om deg selv, fordi det kan føre til en svekket identitet.

Gjør det personlig

Selv om du ikke ønsker å gi bort din livshistorie i din e-ID, vil du det å være personlig, slik at dine venner, kolleger og familiemedlemmer lett kan huske det. For eksempel, hvis du heter Alice J. Smith, et helt akseptabelt e-ID som er tilstrekkelig personlig ville være "[email protected]", "[email protected]" eller "[email protected]"

Gjør det Unique

I dagens verden, de fleste har sine egne e-postadresser, og siden ingen to personer kan ha samme e-post, kan skape en unik e-ID være utfordrende, spesielt hvis du har et navn som Alice J. Smith. Prøv å kombinere ulike deler av navnet ditt med andre bokstaver eller tall for å se om du kan komme opp med noe. Eksempler kan "[email protected]", "[email protected]" og "[email protected]"

Gjør det trygt

Selv om du vil at e-ID for å være personlig og unikt, er det viktig å holde det litt anonym. Du bør avstå fra å avsløre ditt fulle navn, eller fra å feste de fire siste tallene i personnummeret eller fødselsåret til e-ID. Et eksempel på en usikker e-postadresse ville være "[email protected]" eller "[email protected]". Disse e-ID inneholder for mye informasjon og kan plassere brukeren i fare for identitetstyveri.

Related Articles