10 Twitter Tips

10 Twitter Tips


Twitter er raskt økende i popularitet, men det kan ha en bratt læringskurve for de som er vant til mer intuitive Facebook. Publisering tweets på Twitter er enkelt, men å bygge en følgende, å finne folk til å følge og å lære den komplekse etikette kan være forvirrende. Det er noen enkle tips og triks du kan bruke som vil ha deg tweeting til en stor tilhengerskare på kort tid.

Retweet Andre

Retweeting midler reposting andres tweet dine egne tilhengere. Dette regnes som en høflighet fordi informasjonen som person prøvde å komme seg ut nå blir formidlet til alle følgerne dine også. Hele poenget med Twitter er å få ord ut til så mange mennesker som mulig, og retweeting hjelper andre gjør det.

La 20 tegn

Leaving 20 tegn på slutten av en tweet gir dine etterfølgere en bedre sjanse til å retweeting innlegget ditt. Twitter lar innlegg fra bare 120 tegn. Hvis du lar 20 tegn for retweet, og personen retweeting kan gjøre en kommentar til sine tilhengere også.

Følg Folk som følger deg

Det er en annen Twitter høflighet å bli en tilhenger av de som følger deg. Twitter er et stort nettverk av folk som "følger" hverandre. Bygge en følge er nøkkelen til Twitter suksess. Du har en liste over personer som mottar alle dine tweets. Etter noen som følger deg blir sett på som gode manerer og bidrar til suksess for andre.

bruk Hashtags

Hashtags er trolig en av de mest forvirrende og kraftige aspekter av Twitter. Hashtags er en måte å organisere informasjon på Twitter. Ved hjelp av dem anser en tweet som tilhører en viss diskusjon. For eksempel er hashtag #amwriting brukt av folk som liker å snakke om å skrive de gjør i sitt liv. Du kan søke denne koden. Hvis den brukes i en tweet, kan de som bruker koden ta del i en større diskusjon.

forkorte nettadresser

Siden Twitter innlegg er begrenset til 120 tegn, har en lang nettadresse å knytte noen til et nettsted vil bruke opp en stor del av denne plassen. Det er derfor det finnes nettsteder som vil forkorte URLer spesielt for å brukes på Twitter. For eksempel, www.bit.ly er nettstedet bare ett av mange områder som forkorter lenker til bruk på Twitter (se Ressurser).

Finn personer å følge

Det finnes tusenvis av interessante folk å følge på Twitter. Problemet er å vite hvordan du finner dem. Du kan søke etter en person ved navn eller velg «Hvem å følge" fanen på toppen av Twitter-grensesnittet. Dette gjør at du kan søke etter folk etter emne. Du kan også besøke nettsteder som Listorious (se Ressurser) som lister de mest fulgte folk på Twitter og som tweets på spesifikke emner.

Delta i Følg fredag

Følg Fredag ​​er en måte å gjenkjenne personer som har fulgt deg i løpet av uken, og å tromme opp etterfølgere for dem fra dine egne tilhengere. Når du deltar i Follow fredag, liste du personene du følger hvem du tror dine etterfølgere kan finne interessant. Legg til dette hashtag #FF, og alle kan lett få tilgang til listen over anbefalinger. Dette er en annen måte å bygge en følgende.

Set kontoen Personvern

Tweets er synlig for alle som søker etter navnet ditt eller motivet om du er tweeting. Hvis du bruker hashtags, tweets er enda mer tilgjengelig for andre. Hvis du vil at kun dine etterfølgere å kunne se dine tweets, du kan enkelt endre sikkerhetsinnstillingene ved å gå til Konto, Innstillinger og "Protect My Tweets."

Bruk en stasjonær eller Mobile App

Det finnes mange tredjeparts programmer som gjør bruk Twitter enklere. De kan også hjelpe deg å bruke Twitter på en telefon. Programmer som TweetDeck og HootSuite (se Ressurser) lar deg planlegge tweets, administrere flere kontoer og organisere Twitter erfaring på måter nettstedet ikke.

Dele bilder og videoer

Selv om Twitter er tekstbasert, vil du finne tjenester på nettet som er vert for bildene utelukkende til bruk på Twitter. Nettsteder som TwitPic, TwitVid og Plixi (se Ressurser) er bare noen av nettstedene som vert og gir kortere linker til media for å dele på Twitter. Dele bilder og videoer vil gjøre Twitter-feed mer interessant for dine etterfølgere.