1492 Vs. 1500 MTU LAN

1492 Vs. 1500 MTU LAN


Ethernet er den mest implementert sett av standarder for de fysiske egenskapene til nettverk. Ethernet anbefalinger dekke ikke bare "Physical Layer" av nettverk teori, men også metoder for å konvertere data i elektriske pulser og få dem på kabelen til nettverket. Disse funksjonene er kalt "Data Link Layer." MTU er MTUen av et nettverk, noe som betyr at den største datapakke nettverket kan håndtere. er MTU en Data Link Layer innstilling, og så kommer inn under ansvarsområdet til Ethernet. Ethernet har to versjoner. En spesifiserer en MTU på 1492 bytes, de andre spesifiserer 1500 bytes.

data~~POS=TRUNC

En datapakke er en struktur for transport av meldinger over et nettverk eller Internett. Data fra sende anvendelse reiser i selve pakken. Pakken er satt sammen følgende standarder kalles transportprotokoller og transportprotokollen sette sin administrativ informasjon foran data kroppen. Dette kalles en overskrift. Adressering for internett går inn i en annen header på forsiden av pakken. Dette er diktert av Internet Protocol og kalles IP header. En pakke kan ha andre overskrifter, avhengig av programmet som den er bærer av data. Den forberedt pakken blir deretter overlevert til Data Link Layer av Ethernet, som konverterer data inn i en ramme av biter. Ethernet vil ikke akseptere en pakke lengre enn MTU. Den byte inneholder overskriftene på pakken, men det inkluderer ikke overskrifter som Ethernet setter på forsiden av rammen.

Ethernet

Det finnes mange versjoner av Ethernet anbefalinger, med angivelse alt utstyr og metoder som trengs for å bygge et nettverk. Men det er bare to versjoner av Ethernet ramme format. En ramme er Ethernet-versjon av en datapakke. Den inneholder binære data og har en Ethernet header på forsiden. Binære data overføres ved en annen Ethernet prosess til et elektronisk puls tilført til ledningen av nettverkskabelen.

Versjoner Frame

Nesten alle Ethernet-rammer stole på Ethernet-versjon 2 format. Den maksimale størrelse for en ramme er 1518 byte. Atten av disse bitgrupper brukes av Ethernet-protokollen for en topptekst og en tilhenger, slik at datapakken MTU på 1500 byte. Ethernet-versjon 2 ble utgitt i 1982. The Institute of Electrical and Electronics Engineers tok over definisjonen av Ethernet i 1983 og produserte en standard kalt 802,3. Dette inkluderte en ekstra header mellom IP header og Ethernet-spissen. Denne ekstra header var åtte byte og som reduserte den tilgjengelige plassen for IP-pakke til 1492 bytes. Som det Ethernet-spesifikasjonen utviklet seg, ble det behov for denne ekstra spissen fjernet, og MTU for en datapakke tilbake til 1500 byte.

Punkt til punkt

The Point to Point Protocol er en felles faktor involvert i gjennomføringen eksterne tilkoblinger mellom et modem og en Internett-leverandør. PPP har også en MTU på 1500 bytes. Men nyere ADSL dial up systemer bruker en metode som kalles PPP over Ethernet. Dette setter inn det ekstra header laget for 802.3 Ethernet. Dette kalles Logical Link Control header og det reduserer IP-pakke MTU til 1492 bytes.