2007 Powerpoint bunntekst vises ikke

2007 Powerpoint bunntekst vises ikke


PowerPoint 2007 er en lysbildefremvisning og presentasjon program utgitt i 2006 som en del av Office 2007 programpakken. PowerPoint lar brukerne lage presentasjoner og lysbildeshow fra grunnen av, eller med forhåndsformaterte maler. Disse filene kan deretter tilpasses ved hjelp av en rekke tekst-, bilde- og objektredigeringsfunksjoner. Som med andre Office-produktivitetsprogrammer, topp- og bunntekst kan legges til presentasjonen eller lysbildefremvisning. Du kan vise bunnteksten i PowerPoint 2007-dokumenter ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint-fil som inneholder bunnteksten du vil vise. Klikk på "Office" -knappen og velg "Open" alternativet. Bruk rullepilene i adresselinjen på "Open" dialog vinduet for å finne mappen der PowerPoint-filen er lagret. Velg filen og klikk på "Open" knappen.

2 Åpne "Topptekst og bunntekst" dialogboksen. Finn "Insert" og klikk på "Topp- og bunntekst" i "Text" -delen. Denne handlingen vil lansere et eget dialogvindu.

3 Velg "Slide" -kategorien på "Topptekst og bunntekst" vinduet. Klikk i boksen ved siden av "bunntekst" liste for å vise bunnteksten. For å vise bunntekst på alle lysbildene i presentasjonen, klikker du på "Bruk på alle" knappen på "Topptekst og bunntekst" vinduet. For å vise bunntekst på bare gjeldende lysbilde, klikker du på "Apply" -knappen. For å hindre bunnteksten vises ved tittelen lysbildet, klikker du i boksen ved siden av "Ikke vis på tittelen slide" oppføring.

4 Lagre endringene. Klikk på "Office" -knappen og velg "Lagre" for å lagre endringene under gjeldende filnavn.