2071 Gateway og Linksys Router er Slow å laste ned

Den 2Wire 2071 sporten kobles til Internett uten behov for en tredjeparts ruter - inngangsporten inneholder et modem og en ruter i ett. Hvis du prøver å koble til en separat router til modemet, kan du oppleve problemer med å koble til Internett. Den 2071 gatewayen og Linksys router er i konflikt med hverandre for å bruke statisk IP-adresse. Alternativt kan din hastighet problemer være på grunn av feil oppsett eller området blir besøkt. En test av hastighet gjennom gatewayen bestemmer kilden til problemet og kan løse problemet.

Bruksanvisning

1 Fjern Ethernet-kabelen fra Linksys router og koble den andre enden av kabelen fra 2071 gateway. To rutere sammen forårsake en ruter i løpet av ruter conectivity feil.

2 Lukk alle åpne programmer på datamaskinen, og gå til Aussie Broandband hastighet (se Ressurser). Åpne programmer kan redusere hastigheten din gateway tilknytning, som dataprogrammer ofte koble til Internett for å overføre data. Høyreklikk på en fil på fartskontrollsiden, og laste ned en fil for å bestemme din inngangsport nedlastingshastighet.

3 Slå av datamaskinen og trekk ut strømkabelen fra 2071 modem. La modemet koblet i ett minutt, og koble kabelen til porten. Slå på datamaskinen når gateway lysene er alle en solid grønn og starte nettleseren.

4 Deaktiver brannmurprogrammet. En tredjeparts brannmur program kan hemme din inngangsport tilknytning, som det kan blokkere enkelte nettsteder fra åpningen hvis området er usikkert. Klikk brannmur programmets ikon på skrivebordet systemskuff, og klikk "Close" eller "Disable" for å midlertidig slå av tredjeparts brannmur.