2350 Master Klokke Instruksjoner

2350 Master Klokke Instruksjoner


Den 2350 Master Time System Clock er en programmerbar klokke som styrer bjeller, klokker og lys i en bygning. Klokken systemet ikke lenger blir gjort, så det kan være vanskelig å spore opp en bruksanvisning. Men mange skoler og andre typer bygninger bruke disse klokkene til å holde orden og struktur på dagen.

Bruksanvisning

1 Åpne kontrollpanelet på Simplex 2350 Master klokke og inspisere de fire avsnitt velgerbrytere i øvre venstre hjørne. Den 12-24 bryteren angir kontrollpanelet i timen format. Du kan stille inn bryteren til "12" for å stille klokken på en 12-timers dag, eller sette den til "24" for en 24-timers dag. Still inn bryteren på "Sommertid" for å aktivere automatisk korrigering av sommertid.

2 Tast inn sikkerhetstilgangskode for å få tilgang til programendringer og tilføyelser eller å gjennomgå klokken programmering. Alle Master Klokker skip med et fabrikkinnstilt adgangskode. Når du taster inn koden, vil skjermen tennes. Avslutte programmet ved å trykke på "Avbryt". Alternativt vil denne modusen tidsavbrudd etter 90 sekunder av inaktive bruk.

3 Still inn gjeldende klokkeslett og dato. Trykk på "Ahead / Back" for å nullstille sekundene teller til null. Oppgi tilgangskode for å angi programstyring.

4 Velg "Mode" og "Time Set" for å stille klokken. Bruk "Ahead / Back" -knappen for å stille inn riktig tid.

5 Velg "Month" og "Ahead / Back" for å sette den aktuelle tall måned. For eksempel er januar representert som "1" og desember er representert ved "12."

6 Sett året ved å skrive "Year" og trykke på "Ahead / Back" -knappen til du finner inneværende år.

7 Still ferie tidsplan. Oppgi tilgangskoden og velg "Mode". Velg "Program Control, Holiday, Begin, Month." Trykk "Ahead / Back" til du velger dato. Velg "Month" og trykk "Ahead / Back" for å velge måned. Velg "End Month" og trykk "Ahead / Back" for å finne den måneden når ferien er over. Trykk "Sluttdato" og trykk "Ahead / Back" før du setter den siste dagen av ferien.

8 Programmere utgangskretsen. Trykk på "Program Control" og skriv inn sikkerhets adgangskontroll. Velg "Mode" og "Varighet". Trykk "Circuit" og "Circuit 1." Trykk "Ahead / Back" for å stille inn skjermen til 10. Skriv "Dag" og trykk "Ahead / Back" for å stille inn tid til å "08:00". Sett hver krets utgang som du har.

9 Velg "Review" og angi tilgangskoden for å gjennomgå alle programmene du har satt på Master Clock.