8600 GTS Problemer

Nvidia GeForce 8600 GTS er et skjermkort brikkesett som er produsert av en rekke selskaper, inkludert EVGA, Asus og MSI. 8600 GTS, som ikke må forveksles med lignende navn 8600 GT, har 256 MB GDDR2 minne med en kjerne klokke som opererer på 675 MHz. Maskiner som forsøker å drive en 8600 GTS må inneholde en tilstrekkelig strømforsyning og kjøling, eller alvorlige problemer kan oppstå med kortet. 8600 GTS kan også skape feilmeldinger i Windows og i Linux, og kan kreve erstatning på grunn av maskinvarefeil.

Strømforsyningsproblemer

Low-end eller utilstrekkelig strømforsyning kan føre til at Nvidia GTS 8600 å fryse eller krasjer mens du spiller spill. Brukere har opplevd spesielle problemer med Rosewill merkevare, mens Thermaltake produkter har gitt tilstrekkelig effekt. GTS 8600 krever minimum en 350-watts strømforsyning med en 12 volts strømstyrke for 22 ampere. Hvis du kjører mer enn ett 8600 GTS samtidig i SLI-modus, skal datamaskinen har minst en 450-watts strømforsyning med en 12 volts strømstyrke for 24 ampere.

"Tråd Stuck" Feilmelding

8600 GTS kan føre til at datamaskinen starte på nytt, gå til en svart skjerm, viser en blå skjerm, reboot, og viser en "alvorlig feil" gjenopprettingsmelding etterfulgt av en feilmelding "tråden fast". Denne feilmeldingen kan være forårsaket av en fatal maskinvarefeil.

Biostar 8600 GTS og Linux

Linux-brukere som opererer Biostar-basert Nvidia GeForce 8600 GTS-kort har rapportert en rekke feilmeldinger relatert til grafikkortet. Disse feilmeldingene oppstår på tvers av en rekke Linux-distribusjoner, inkludert Gentoo og Fedora. Feilmeldingene kan staten "Kunne ikke initialisere NVIDIA grafikk enhet" eller "Kan ikke allokere ressurser regionen."

Oppvarming Issues

Nvidia GeForce 8600 GTS-kort kan generere varme over 80 grader Celsius, selv med integrerte fans kjører. Noen kort sender ikke med on-board fans, noe som skaper et større varme problem. Programvare som Rivatuner, kan tvinge kortets fan til å kjøre på 100 prosent hele tiden, selv om denne programvaren er ikke kompatibel med alle kortene. Chassiset varme, eller varme inne i datamaskinen saken, avhenger av antall fans, luftstrømmen inne i saken og hvilke typer komponentene som er installert inne. Prosessorer og minnebrikker også legge til at temperaturen inne i kabinettet.

driverproblemer

Som alle maskinvareenhet, krever Nvidia GeForce 8600 GTS enhetsdrivere for å fungere skikkelig. Nvidia lanserer drivere som oppgraderer en kortets funksjoner og egenskaper, slik at de kan jobbe med den nyeste programvaren, inkludert nye spill. Oppgradering av drivere kan føre til at skjermkortet til å oppføre seg uberegnelig til tider, men. Sjåføren kan rulles tilbake til en tidligere versjon hvis en ny driver forårsaker problemer. Hvis et spill krasjer eller viser forvrengt farger og bilder, kan problemet være forårsaket av gamle driverne.