Å bli ubegrenset Skips på Pandora

Som en Pandora-bruker, har du sannsynligvis vært utsatt for meldingen "Ingen flere hopper" som vises når du har nådd den daglige skip grensen. Hvis du er registrert på Pandora gratis, er du begrenset til 12 hopper i døgnet, som du vil sannsynligvis komme i løpet av få timer. Abonner på Pandora One og motta ubegrenset daglige hopper, selv om du er begrenset til seks hopper i timen. Per mai 2011 Pandora One koster $ 36 per år.

Bruksanvisning

1 Besøk Pandora nettstedet. Logg deg på kontoen din. Når hovedprofilen skjermen laster, klikk på "Upgrade" øverst til høyre på siden. En blå boks vil falle ned.

2 Klikk på «Oppgrader nå." Velg kredittkortet du ønsker å betale med ved å klikke på sirkelen ved siden av korttype.

3 Skriv inn kortinformasjon for betaling og sikkerhetsformål. Den første boksen indikerer at Pandora vil automatisk fornye medlemskapet på slutten av året. Hvis du ønsker å deaktivere automatisk fornyelse, klikker du på boksen for å fjerne merket.

4 Godta vilkårene og klikk "Pay nå." Ved å klikke på "Betal nå," Pandora vil belaste kortet ditt for det viste beløpet. Dersom transaksjonen er fullført, vil en ny skjerm vises, og informere deg om at du er nå en Pandoras Ett medlem.