Acer Aspire og Sapphire lydproblemer

Selv om Acer Aspire datamaskiner selges med en innebygd grafikkort, noen programmer som videospill, krever et grafikkort med en raskere hastighet. Installere en høyere ytelse Sapphire grafikkort i din Acer Aspire sikrer søknaden går greit. Men installere et nytt grafikkort kan føre til at noen innstillinger i operativsystemet Windows utilsiktet kan endre, noe som kan føre til lydproblemer. Bruk verktøy og systemfunksjoner i Windows for å løse problemet.

Volumkontroll

Selv om Acer Aspire datamaskiner har kontroll tastene volum på tastaturet, er standard systemvolumet kun tilgjengelig i Maskinvare og lyd-delen av kontrollpanelet. Kontroller system lydnivået for å sikre at det ikke var et uhell dempet under installasjonen av Sapphire grafikkort. Du kan få tilgang til systemets volumkontroller gjennom Maskinvare og lyd delen i Kontrollpanel. Hvis en høyttalerikonet er dempet, klikker du på den for å aktivere volumet. Du kan også flytte volumglidebryteren opp eller ned for å øke eller redusere volumet; datamaskinen vil bli un-dempet ved å flytte glidebryteren.

Aktiver Lydkort

Hvis lydkortet er deaktivert på grunn av grafikkortet installasjonen, vil din Aspire ikke spille noen lyd. Du kan aktivere lydkortet ved å aktivere den i Enhetsbehandling. Lydkortet ligger i Enhetsbehandling i enten lyd, video og spillkontrollere seksjon eller andre enheter delen, og navnet har vanligvis ordet "lyd" i seg. Høyreklikk på navnet på lydkortet og velg "Egenskaper" i kontekstmenyen som vises. Ved å klikke på "Driver" -kategorien i vinduet Egenskaper og deretter klikke på "Aktiver" knappen aktiveres lydkortet hvis det er deaktivert.

Oppdater driver

Av og oppdatering av systemet på Acer eller installere ny maskinvare får lydkort driver ikke virker. Lydkort produsenter ofte ut oppdaterte drivere som tar disse maskinvare og programvare kompatibilitetsproblemer med nye versjoner av eksisterende programmer og nylig utgitte maskinvare. Disse driveroppdateringer er ofte gjort gratis tilgjengelig på produsentens hjemmeside eller kan leveres til ditt fra lydkortet produsenten på forespørsel for installasjon på maskinen din.

Microsoft feilsøkings

Microsoft tilbyr et nettbasert feilsøkingsverktøy du kan bruke gratis å finne årsaken til datamaskinens lydproblemer. Verktøyet skanner datamaskinen for problemet som forårsaker lyden til funksjonsfeil. Verktøyet løser automatisk problemer det kan og viser eventuelle problemer ikke kan repareres sammen med de foreslåtte løsningene.