Adobe 7.0 Standard Vs. Profesjonell

Adobe 7.0 Standard Vs. Profesjonell


Adobe Acrobat 7.0 ble utgitt i 2005, og var tilgjengelig i fire versjoner, inkludert Adobe Reader, Acrobat Elements, Acrobat Standard og Acrobat Professional. Mens både Standard og Professional-versjoner deler mange funksjoner og en identisk brukergrensesnitt, er det noen unike og viktige forskjeller som skiller de to versjonene av Acrobat. Å vite hvilken versjon som er best for deg kan du spare penger ved å ikke kjøpe dyrere programvare med mindre du virkelig trenger det.

Slutt Brukerfordeler

En av de kraftigste funksjonene i Adobe Portable Document Format (PDF) er muligheten for sluttbrukere å legge til kommentarer og markeringer til en ferdig PDF, uten å være i stand til å redigere eller slette tekst eller bilder i filen. Med bare Acrobat Professional, kan du aktivere alle å bruke de avanserte kommenteringsverktøyene selv om de bare bruker gratisprogrammet Adobe Reader. Hvis du går med Acrobat Standard, ender bare brukere som også har Acrobat Elements, Standard eller Professional vil være i stand til å gjøre kommentarer på PDF.

skjemaer

Acrobat Professional er den eneste versjonen som lar deg legge til Livecycle skjemaer til PDF-filer. Dette er en viktig funksjon hvis du eller dine kollegaer bruke Adobe Livecycle Designer i arbeidsflyten. Hvis du bare trenger grunnleggende form funksjonene du kan komme unna med bare å bruke Standard, som kommer med mange innebygde i skjemafunksjoner.

AutoCAD, Visio og Project

Hvis du bruker Autodesk AutoCAD, Microsoft Visio eller Microsoft Project, trenger du Acrobat Professional importere filer fra disse programmene. Å sette sammen PDF-filer med layout design eller plantegninger er ikke mulig med Acrobat Standard.

tekniske Tegninger

Acrobat Professional har evnen til å beholde spesialiserte objektdata og lag informasjon fra tekniske tegninger. Dette er en annen viktig funksjon hvis du er en bruker av AutoCAD, Microsoft Visio eller Microsoft Project. Merk at denne funksjonen er kun tilgjengelig i Windows-versjonen av Adobe Acrobat Professional.

PDF-filer for utskrift

Acrobat Professional er det eneste alternativet hvis du planlegger å skrive ut PDF-fil på din egen høy kvalitet skriveren, eller hvis du sender ut et dokument som skal profesjonelt trykte. Adobe Acrobat Professional lar deg konvertere farger til CMYK, lagre sammensatte EPS filer og forhånds dokumenter for å sikre kompatibilitet. Acrobat Professional er veien å gå hvis du produserer magasiner, aviser, plakater, løpesedler, brosjyrer eller noe annet som du har tenkt å ha skrevet profesjonelt.