Adobe Acrobat: Skriv til fil Vs. Konvertere

Adobe Acrobat er opprettelse av dokumenter og redigering programvare populært for desktop publishing. Dens viktigste filtypen er PDF, som står for Portable Document Format. Ved produksjon av en fil, har du muligheter til å skrive ut til fil eller til å konvertere.

Print-til-fil Basics

Skriv til fil skaper en versjon av dokumentet med utvidelsen PRN som ikke krever et bestemt program for å lese den. Denne versjonen kan sendes til en skriver for å masseprodusere kopier av dokumentet.

Grunnleggende konverterings

Acrobat kan ta en tekstfil av en annen type, for eksempel et Microsoft Word-dokument, og konvertere den til en PDF-fil. Det kan også ta en PDF og konvertere den til andre filtyper.

begrensninger

Acrobat Reader kan ikke konvertere filene, men det kan skrive ut til fil. Du kan imidlertid åpne opp et dokument i Reader, markere sin tekst, og kopiere og lime inn innholdet i et tomt dokument i et annet tekstredigeringsprogram.

online Options

For en månedlig eller årlig avgift, kan du abonnere på Adobes online PDF-konvertering service. Du kan sende det til en fil eller sende den Internett-adressen til en webside du vil konvertere til PDF.

andre verktøy

Du trenger ikke å ha Adobe Acrobat til å konvertere PDF-filer. Flere andre selskaper gjør konkurrerer PDF-konvertering verktøy.