Adobe Connect Tutorial

Adobe Connect-programvare, en del av Adobe Acrobat, arbeider med nettleseren Adobe Flash Player for å muliggjøre sikker web-konferanser. Adobe Connect gir umiddelbar tilgang til alle du inviterer til konferansen. Når det gjelder å lære Adobe Connect, må du vite bare et par ting å komme i gang.

Begynnelsen en konferansesamtale

Når du registrerer deg for din Adobe Connect-konto, vil du motta en personlig URL for konferanser. Denne URL vil være "http://connect.acrobat.com/personal ID." Den personlige ID vil bli fylt på med brukernavnet du har valgt, mer enn sannsynlig navnet ditt eller navnet på firmaet. Dette vil ta deg til påloggingssiden, hvor du skriver inn ditt brukernavn og passord.

Når du logger på Adobe Connect systemet, begynner en telefonkonferanse ved å velge den gylne telefonikonet i øverste høyre hjørne. Tallet som vises på skjermen er din personlige Adobe Connect konferansenummer. Du kan bruke dette nummeret, eller erstatte det med et nytt nummer, for eksempel en ekstra linje på kontoret. Deltakerne vil bruke dette nummeret til å koble til konferansesamtalen.

Inviter folk til telefonkonferanse

"Send en e-post invitasjon" -knappen i midten av skjermen vil få opp en e-postvindu. Adobe Connect fungerer med standard e-postsystem og bruker dine vanlige e-postadresse. Du vil ha tilgang til alle de menneskene i adresseboken, noe som gjør det enkelt å fylle i "Til" -feltet og få e-post på vei.

Liket av e-posten vil fylle på med en kort melding invitere mottakeren til å delta på konferansen. Fyll inn navnet på møtet, og klikk "Send". E-posten vil automatisk inneholde en link til en Adobe Connect introduksjon for dem som kanskje trenger litt hjelp å komme inn i konferansen. Når du sender e-post, vil de inviterte begynne å ringe inn.

Overvåk behovene til deltakere

Når deltakerne begynner å koble til, vil navnet på hver person i samtalen vises i "deltakerlisten." Hver deltaker har tilgang til flere ikoner for å vise sine tanker om samtalen. Det er et symbol som indikerer når en deltaker har et spørsmål, hvis han trenger den som leder samtalen å snakke høyere eller saktere, og for å vise om han har trappet bort fra samtalen.

I statusområdet, er det også mulig å bytte leder for samtalen ved å markere en persons navn, klikke på knappen med den grønne pil opp, og sette den personen som programleder. De er nå ansvarlig for samtalen.

Del Tilgang til skjerm

Lederen av en Adobe Connect samtale har muligheten til å dele informasjon på dataskjermen. Den "Del skjermen min" knappen kommer det opp et vindu hvor en leder kan velge å dele sine desktop, programmer eller vinduer. Når skjermen er delt, noe konferansen leder gjør på sin skjerm vil vises på skjermene til alle som deltar i samtalen. Med denne funksjonen kan en samtale leder demonstrere nye programmer eller vise filer.

Avslutt samtalen

Når en Adobe Connect økt startes, forblir session åpen til møteleder avslutter samtalen. For å avslutte en Adobe Connect-anrop, må en leder gå til "Møte" -menyen og velg "End Meeting" alternativet. Et vindu vil komme opp der lederen kan skrive en "End of Meeting" melding. Så snart et møte er avsluttet, blir deltakere kastet ut av møterommet og "End of Meeting" melding vises på sine dataskjermer.