Adobe CS4 Krav

Adobe CS4 er den nyeste versjonen av Creative Suite som er en samling av programmer som InDesign, Photoshop, Illustrator og Acrobat 9. Adobe CS 4 er tilgjengelig i mange forskjellige versjoner, inkludert Master Collection, Design Premium Design Standard, Web Premium, Web Standard og Production Premium. Den grunnleggende versjonen er Design Standard, som har minimum systemkrav for å installere programmet.

System

Adobe CS4 krever Windows XP Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise-utgavene. Adobe CS4 kan også installeres på en Apple PC som kjører Mac OS X versjon 10.4.1 eller nyere.

Prosessor og RAM

Adobe CS4 vil kreve en minimum 1,8 GHz prosessor. En 2 GHz prosessor eller raskere anbefales for bedre ytelse. Adobe CS4 krever også et minimum på 512 megabyte RAM å bli installert på et system. Selv om dette er tilstrekkelig, økende til 1 gigabyte eller mer vil gi en bedre brukeropplevelse.

Diskplass

Hvor mye diskplass er nødvendig kan variere fra system til system. Installere Adobe CS4 på en Windows XP eller Vista system vil kreve minst 9 GB ledig plass. Installere på en Apple OS X-systemet vil kreve minst 10 GB ledig diskplass. Ekstra diskplass kan være nødvendig for midlertidige filer under installasjonen.

DVD-stasjon

Adobe CS4 program kommer på en DVD. Som et resultat, vil en DVD-ROM eller DVD / RW-stasjon kreves for å installere programmet. En DVD-stasjon har blitt en standard komponent på nye datamaskiner, så dette bør ikke være et problem.

Skjermkort

En video eller grafikk-kort er nødvendig for programmet med en oppløsning på minst 1024 x 768 for skjermen. En video eller grafikkortet må også være minimum 16 bit. Windows XP og Vista bruker 32 bits grafikk, så dette bør ikke være et problem for nyere datasystemer.

Internett

En tilkobling til Internett kreves for enkelte elektroniske tjenester og oppdateringer som er gjort tilgjengelig for programmet. Enkelte funksjoner som brukes med Adobe CS4 kan ligge på nettet, noe som vil kreve en Internett-tilkobling for å få tilgang.