Adobe Digital Editions Alternatives

Adobe Digital Editions Alternatives


Adobe Digital Editions er et av flere eBook leser applikasjoner for Windows og Macintosh-datamaskiner. I motsetning til enkelte andre ebook reader apps, ikke digitale utgaver støtter ikke tekst-til-tale, og det er ikke mulig å kjøpe bøker direkte gjennom selve plattformen. Men digitale utgaver støtter en rekke formater, inkludert de populære PDF og EPUB formater. Adobe har sluttet å støtte digitale utgaver, slik at nye brukere kan ønske å prøve andre ebook reader programvare for sine bærbare eller stasjonære datamaskiner.

Microsoft Reader

Dette eBok reader programmet har eksistert i det siste tiåret, og grensesnittet viser at til tider. Den kan lese bøker høyt ved hjelp av en enkel tekst-til-tale-grensesnitt, men godtar bare ebøker i LIT format; som ikke bare er ganske uvanlig, men har blitt erstattet av EPUB og den alltid tilstedeværende PDF-format. "Microsoft Reader" er tilgjengelig for gratis, men bare kjører på Windows-maskiner.

Apple iBooks

Apples iBooks-programmet leveres som en del av den nyeste versjonen av iTunes. Den bruker bare EPUB-formatet, og er knyttet til Apples egen bokhandel. Det er imidlertid mulig å importere EPUB ebøker som er kjøpt fra ikke-Apple-bokhandlere i iTunes; så selv om det er tungvint, det er en løsning for iBookstore lock-in.

Amazon Kindle

Amazons Kindle-leser for Windows og Mac OS tillater synkronisering mellom alle versjoner av Kindle-programmet, og tenne enheten selv, hvis du har en. Det er imidlertid fullt knyttet til Amazons egen bokhandel og støtter ikke import av PDF-filer og ebøker kjøpt fra andre kilder. Dokumenter kan konverteres til å arbeide på Kindle, krever imidlertid denne e-post dem til Amazon som et vedlegg først.