Adobe Photoshop 7.0 Instruksjoner

Adobe lanserte versjon 7.0 av sin Photoshop digital bildebehandling i 2002, den siste versjonen som vises før den oppdaterte CS (Creative Suite) serie. Noen brukere foretrekker versjon 7 på grunn av sin kompatibilitet med eldre datamaskiner. Selv om det mangler noen av funksjonene i senere modeller, er det fortsatt har et stort utvalg av grafisk design. Hvis du aldri har brukt Photoshop før, er versjon 7 er et flott sted å starte.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Photoshop 7.0 Hvis du bruker Windows-versjonen, klikker du på "Start" -menyen i nedre venstre hjørne av skrivebordet og finn Photoshop 7 blant dine programmer. Hvis du bruker Mac OS X versjon ved å klikke på "HD" ikonet i øvre høyre hjørne på skrivebordet, velg "Programmer" og finn Photoshop 7, vist med et bilde av et øye foran et hav.

2 Åpne et eksisterende bilde for å redigere eller opprette en ny Photoshop-dokument for å bygge et bilde fra bunnen av. Klikk "Fil" på Photoshop menylinjen øverst på skjermen, og velg "New" for å opprette et nytt dokument, eller velg "Open" for å redigere et eksisterende dokument. Hvis du velger "Open", en navigeringsvinduet vises, slik at du kan velge et bilde fra harddisken. Bare klikk på bildetittel og klikk deretter "OK" nederst i høyre hjørne av navigasjonsvinduet.

3 Finn din verktøylinje, som skal vises på venstre side av skjermen som standard. Verktøylinjen vises som en loddrett strek med to kolonner med verktøy, for eksempel "Brush", "Eraser", "Lasso" og "Marquee." Nederst på verktøylinjen din, finner du to bokser, en litt foran den andre. Boksen foran er din "forgrunnsfarge" boksen, som setter farge for pensel og andre tegneverktøy, og like bak "forgrunnsfarge" boksen er din "bakgrunnsfarge" boksen, som brukes for "Eraser" og "Gradient " verktøy. Hvis verktøylinjen ikke vises hvor som helst på skjermen, klikker du på "Window" på menylinjen og velg "Verktøy" fra rullegardinmenyen som vises tredje fra toppen av listen.

4 Utforsk dine verktøy. For å legge til tekst i et bilde, klikker du på "Type" -verktøyet, som ser ut som en bokstaven "T", klikke med musen hvor som helst på dokumentet og begynner å skrive. For å tegne linjer eller frihånd design, velg "Pencil" eller "Brush", velg en farge ved å klikke på "forgrunnsfarge" boksen, og begynne å tegne med musen. Bruk "Pencil" verktøyet for fine linjer, og "Brush" verktøy for tykkere, markør-stil linjer. Å male en gradient over bildet ditt (et design som flere farger falmer i hverandre), velger du "Gradient" verktøy, velge en forgrunn og en bakgrunnsfarge og dra musen langs bildet i forskjellige retninger for å lage forskjellige gradienter. Du kan også bruke "Lasso" verktøyet til å tegne valg over deler av et bilde. Prøv hvert verktøy for å utvikle en følelse for programmets mange muligheter.

5 Legg til nye lag. Klikk på "Window" på menylinjen og velg "Lag" fra listen for å få opp "Lag" -vinduet. På bunnen av "Lag" -vinduet, klikk på "Nytt lag" boksen, som ligner en litt-brettet ark, for å skape et nytt lag. Lag lar deg legge til nytt materiale til bildet ditt uten å påvirke de andre delene av bildet. For eksempel, hvis du har et bilde av en strand, og du ønsker å bruke "Brush" verktøyet for å skissere en animert sandslott, bør du lage din sandslott på et nytt lag. Ved å gjøre det, hvis du trenger å slette eller slette sandslott og starte på nytt, vil den opprinnelige bakgrunnen forblir fullstendig bevart.

6 Legg filtrene til bildet. Klikk på "Filter" på menylinjen og velg fra alternativene som vises på listen. For eksempel, for å legge til en akvarell effekt i bildet, hold musen over "Artistic" varenummer på "Filter" -menyen og klikk "Akvarell". Et vindu vil dukke opp, og avslører hvordan bildet vil se ut hvis du bruker filteret. Hvis du liker det du ser, klikk på "OK", ellers klikker du på "Avbryt". Se alle Photoshop-filtrene til du finner en som fungerer for bildet.

7 Lagre bildet. Klikk "Fil" på menylinjen og klikk "Lagre". Skriv inn et navn på filen i pop-up vinduet og klikk "Lagre" nederst i høyre hjørne.