Adobe Photoshop Elements 7 for Windows tips

Ved hjelp av Adobe Photoshop Elements 7 for Windows er egentlig det samme som å bruke tidligere versjoner av Elements. En av forskjellene som finnes i Elements 7 er at det kommer sammen med evnen til å bruke Photoshop.com å få 2 GB lagringsplass for bilder på nettet som kan nås fra hvor som helst du har en Internett-tilkobling. Hvis Elements 7 er den første Photoshop program du har eid, det er andre viktige tips du kan lære å gjøre opplevelsen mer behagelig.

Åpning av et bilde

Når Photoshop Elements er åpnet, vil du være i stand til å finne "Fil" -menyen øverst på siden på venstre side. Klikk her og klikk "Åpne" for å åpne et vindu som lar deg bla gjennom datamaskinen for å finne bildet du vil redigere. Et tips som kan hjelpe deg med å åpne et bilde raskere, er å velge "Ctrl + O" i stedet for å navigere til "Open" -menyen.

Hvis bildet du har åpnet er for stor, kan du endre størrelsen ved å klikke på "Image" menyen øverst på siden og deretter klikke på "Image Size" fra rullegardinmenyen. Det er best å la bildet mellom 150 til 300 dpi hvis bildet til slutt vil bli skrevet ut. Men hvis bildet er ment å gå online, skriv "72" inn i "Resolution" -feltet.

Redigere Seksjoner

Utvalgs verktøy tillate brukere å velge bestemte deler av et bilde til å redigere, og samtidig la andre deler av bildet alene. Eksperimenter med disse verktøyene ved å velge dem fra den vertikale verktøykassen og dra og klikke på bildet. Disse verktøyene er nyttige når en bestemt del av et bilde må redigeres, men den andre ikke. For eksempel, hvis en del av bildet er i skyggen, mens den andre delen er i fullt sollys, redigering med markeringsverktøyet kan være nyttig.

Legge til tekst

Hvis du gjør en flyger eller en brosjyre, skal du ønsker å inkludere bilder samt tekst. Legge til tekst i et dokument er ganske enkel. Klikk på "Nytt lag" -knappen. Denne er plassert på bunnen av "Layers" palett. Dette vil gjøre et nytt lag, som vil holde den tekst og bilde på forskjellige lag. Dette gjør det enklere å redigere tekst- eller bildeelementer separat.

Velg "Text Box" verktøy fra verktøykassen og tegne en tekstboks på siden ved å klikke og dra en boks i den formen som du vil at teksten skal være. Skriv inn teksten i boksen. Du kan bruke skriftvinduet øverst på siden for å endre skriftstørrelser og stiler.