Adobe Photoshop Lightroom Killer Tips

Adobe Photoshop Lightroom Killer Tips


Adobe Photoshop Lightroom lar brukerne laste opp, redigere og vise bilder eller bilder ved å opprette en virtuell mørkerom. Fotografer kan manipulere digitale bilder med avanserte redigeringsverktøy og er i stand til å skape et bibliotek av fotografier. Denne programvaren er rettet mot avanserte amatører og profesjonelle fotografer med sine avanserte funksjoner og prislappen.

manipulere bilder

Konverter fargebilder raskt inn i svart og hvitt ved å velge "V" -tasten på tastaturet. Dersom bildet er en plass for svart og hvitt, lagre det som dette, eller bare trykke på "V" -tasten igjen for å konvertere bildet tilbake til farge.

Når du eksporterer bilder, alltid sette maksimal størrelse foretrukket for bildet, ellers Lightroom eksporterer bildene i standardinnstillingene. Velg "Create Previews" for importerte bilder som dette vil øke hastigheten på redigeringsprosessen når du ønsker å forhåndsvise endringer.

Øk Adobe Camera Raw Cache lagring fra standard 1GB til maksimalt 50 GB (som kan kreve tillegg av en egen harddisk) ved å gå inn i "Filbehandling Tab." Dette gir mer plass som å arbeide, spesielt når du bruker forhåndsvisninger.

paneler

"Camera Calibration" brukes når manipulere råfiler. Dette åpner for manipulering av primærfargene (rød, grønn og blå) på maskinen og i tillegg mer fargemetning.

Skjerp rå bilder ved å bruke "Detalj Panel" og redusere uskarphet og annen støy fra rå bilder. Dette verktøyet gir brukeren mer kontroll over finjustering bilder enn normale slipe verktøy.

Fjern overflødig paneler fra visning av et høyreklikk på tittellinjen på panelet og velge "Solo Mode." Dette gir en visning av hele bildet uten hindringer fra paneler. Trykk på "T" på tastaturet for å skjule bunnen verktøylinjen for å få et klart bilde av bildet, eller trykk på "Tab" -tasten for å skjule alle sidepaneler.

Bibliotek

Pris bilder i "Library" ved å holde "Shift" tasten nede og velge nummer vurdering. For eksempel, hvis du ønsker å gi bildet en "3" rating, trykk "Shift" og "3" -tasten. Dette kommer du til neste bilde i biblioteket. Alternativt kan du bruke "Auto Advance" på fotomenyen for tagging. Tagging et bilde automatisk flyttes til neste bilde i "Library".

Alltid flagg, tag eller rente bilder slik at favorittene er lett å finne uten å måtte bla gjennom hele biblioteket. Den "Loupe View" lar brukeren vise og bla gjennom enkeltbilder ved hjelp av høyre og venstre piltastene. Velg "Filter" alternativer i bildemenyen for å søke etter bilder med bestemte koder. Den "Samlinger" alternativet er for bilder som er tatt på samme tid som deretter kan filtreres etter karakterer og koder for favoritter.