Adobe Photoshop Vector Tutorial

Adobe Photoshop Vector Tutorial


Adobe Photoshop er et populært raster basert program. Raster bilder er bilde består av individuelle piksler. Den primære eksempel på denne type bilde er et fotografi. Andre programmer som Illustrator eller Coreldraw produsere bilder som er basert på geometriske figurer. Dette bilde blir ofte brukt i reklame fordi de er uendelig forstørres uten tap av oppløsning. Photoshop har ikke et komplett sett av vektor verktøy, men den har evnen til å produsere form baserte bilder som ligner på vektorgrafikk laget av andre programmer.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Velg "File" og klikk "Ny". I dialogboksen som åpnes, gjør intervaller piksler for webinnhold eller inches for skrive ut dokumenter. Still inn høyden og bredden til hva du vil for dokumentet. Hvis grafikken vil være plass i et annet dokument eller mot en nettside bakgrunn, gjør "Bakgrunn" "Transparent". Klikk på "OK".

2 Klikk på ikonet "Nytt lag" under "Lag" panel. Velg "Pen" verktøy fra verktøylinjen, og angi alternativene øverst for å "Shape". Gjøre fargen hva du vil for den formen du ønsker å tegne.

3 Begynn å klikke på lerret å legge til punkter i omtrent definere formen som du vil opprette. For å lukke figuren, klikker du på det første punktet du opprettet.

4 Endre verktøyalternativene øverst for å "Trekk" og bruke verktøyet til å lage noen hull eller kant innrykk.

5 Velg "Konverter Point" verktøy fra verktøylinjen. Bruk den til å klikke på en av punktene som utgjør formen. To "Tangent" barer vil vises på hver side av poenget. Du kan justere disse for å avgrense formen på kurven. Gjenta dette med de andre punktene for å få formen akkurat slik du vil ha det.

6 Velg "File" og klikk "Lagre". I dialogboksen, Filnavnet og lagre det som en PNG eller GIF å bevare åpenhet.