Adobe Reader er treg Åpne Print Box

Adobe Reader er en gratis PDF-leser laget av Adobe Systems, Inc. Programmet lar deg vise, signere, kontrollere og skrive ut PDF-fil. Som enhver stykke programvare, kan Adobe Reader noen ganger presentere tekniske problemer, spesielt med hensyn til utskrift. Det finnes ulike problemer som kan føre programvare glitches, for eksempel konflikt mellom enhetsdrivere, programvare og maskinvare, og korrupte programvarefiler. Heldigvis, feilsøking dette problemet kan gjøres før du kan si "PDF".

Bruksanvisning

Minstekrav til systemet

1 Åpne Windows Utforsker.

2 Høyreklikk på mappen merket "Min datamaskin" for å åpne en meny.

3 Klikk på "Properties" for å åpne et nytt vindu som viser systemfunksjoner. For Adobe Reader for å kjøre riktig, må datamaskinen din oppfylle følgende krav: Microsoft Windows 2000 eller nyere, Intel 1,3 GHz prosessor eller tilsvarende, og 128 MB RAM.

4 Lukk vinduet og høyre-klikk på mappen merket "C:" for å åpne en meny.

5 Klikk på "Properties" for å åpne et nytt vindu som viser fordelingen av plass på harddisken. Adobe Reader krever at du har minst 335 MB ledig plass på harddisken til å fungere skikkelig.

6 Åpne Internet Explorer.

7 Klikk "Hjelp" på verktøylinjen øverst for å åpne en rullegardinmeny.

8 Klikk "Om Internet Explorer" for å åpne et nytt vindu som viser informasjon om din versjon av Internet Explorer. Microsoft Internet Explorer 6.0 eller høyere er nødvendig for Adobe Reader for å fungere korrekt.

Utdaterte versjoner / Repair Program

9 Klikk "Start" på bunnmenyen.

10 Klikk "Control Panel" for å åpne et nytt vindu.

11 Klikk "Legg til eller fjern programmer" for å vise en liste over alle aktive programmer som finnes på harddisken.

12 Klikk på den eldste versjonen av Adobe Reader.

1. 3 Klikk "Fjern". Et nytt vindu åpnes, spør om du er sikker på at du vil avinstallere den tidligere versjonen av Adobe Reader. Klikk "Yes" for å starte avinstalleringen. Gjenta dette trinnet for alle gamle versjoner av Adobe Reader på harddisken til bare den nyeste versjonen av programmet gjenstår.

14 Start datamaskinen på nytt.

15 Klikk "Start" på bunnmenyen.

16 Klikk "Control Panel" for å åpne et nytt vindu.

17 Klikk på "Legg til eller fjern programmer" for å gå tilbake til listen over aktive programmer.

18 Klikk på "Adobe Reader".

19 Klikk på "Change". Et nytt vindu åpnes, spør om du er sikker på at du vil fortsette. Klikk "Yes" for å reparere Adobe Reader.

Deaktiver Andre programmer

20 Klikk "Start".

21 Klikk "Kjør" for å åpne en dialogboks.

22 Skriv "msconfig" i boksen og trykk "OK" for å åpne et nytt vindu.

23 Klikk på "Startup" fanen for å vise en liste over oppstartsprogrammer.

24 Fjern markeringen for de programmene du ikke bruker. Dette vil frigjøre minne på harddisken og la Adobe Reader for å få tilgang til riktig mengde minne som kreves for å fungere skikkelig. Denne handlingen vil bare deaktivere programmer, ikke slette dem fra harddisken.

25 Klikk på "OK".

26 Start datamaskinen på nytt.