Advanced Photoshop Technique

Advanced Photoshop Technique


Photoshop er bra for grunnleggende fotomanipulasjon, men det har også en mengde effekter som, med praksis, kan gjøre slående og uvanlige bilder. Du kan slå en standard moderne portrett til en gammeldags sepia-tonet bilde som din tipp-oldefar satt i, eller du kan lage imponerende teksteffekter eller lage en gripende uttalelse i et bilde av kontrast gråtoner med farge. Her er noen teknikker for å komme i gang.

Farge og gråtoner

Advanced Photoshop Technique


Et bilde av gravstenen til en kjær slektning med en vase med blomster ved siden av det allerede er gripende, men det kan bli omgjort til en enda mer slående bilde ved å slå alle, men de blomstene gråtoner. Det er flere måter å oppnå denne effekten.
Når bildet er størrelse og toner til dine spesifikasjoner, velge blomster med enten lassoverktøyet eller Rectangular Marquee verktøyet fra siden verktøylinjen. Du kan også bruke den magnetiske lassoverktøyet. Kopier den valgte delen av bildet og lime det inn i en ny fil. I det opprinnelige bildet, bruker metning (klikk "Image" og deretter "Justeringer" og deretter "Mindre metning"). Dette vil snu bildet til gråtoner, men opprettholde fargeinformasjonen. I den nye filen, bruke Peker-verktøyet og dra bildet tilbake på det originale bildet. Linje opp bildet med den opprinnelige. Deretter bruker viskelæret, forsiktig fjerne uønsket omkringliggende fargen. Du kan fortsatt flytte det andre bildet rundt Hvis du trenger å stille det opp bedre fordi det er et eget lag. Dette betyr også at du bruker viskelæret vil ikke påvirke det underliggende bildet. Når du har det utseendet du ønsker, gå til "Layers> Flat Layers" og deretter lagre det nye bildet.

Super Text

Advanced Photoshop Technique


En relativt lite brukt verktøy i Photoshop er teksten eller tekstverktøyet. Du kan bruke dette til å lage frittstående tekstbilder eller kombinere teksten med et bilde for å lage en plakat, en flyger eller en nettside. For eksempel kan du lage et bilde som skal brukes på nettet eller på plakater og løpesedler av en kommende kunst show.
Finn eller lag en passende bakgrunn, og deretter satt til å jobbe med teksten. Velg tekstverktøyet fra siden Toolbar og skriv meldingen. Du kan endre fonter og størrelser i den øverste verktøylinjen eller ved å klikke på den verktøylinjen på "Tegn & Avsnitt" pop-up palett. Når du får det satt, anvender "Styles" (klikk på "Window" og deretter "Styles") og velg en stil du ønsker. For eksempel bruker skriften Zapfino i denne art fair plakat, gå til "Style Red Paper Clip". Bruk deretter "Layer Styles" (klikk "Lag" og deretter "Layer Styles"). Standard under "Stroke" delen av pop-up for denne stilen er 17. Flytt det til 76 for å få en avrundet, flytende skrift.
Under "Bevel & Relieff," gå til "Stroke Preg" på 610 prosent med Direction satt til opp på 8. Deretter går du til "Ytre Glow" og velg "Gradient lys cyan." Dette vil gi deg en lys cyan glød rundt teksten. Når du har den satt, gå til "New Style" -knappen til høyre for "Layer Styles" pop-up og lagre den nye stilen.
Lag fancy figurer på toppen og bunnen av teksten ved å gå til siden Toolbar og velge "Custom Shape." Så gå til toppen verktøylinjen og velger en form, i dette tilfellet Leaf Ornament 2. Sett formen øverst i teksten. Gå til stilpaletten og finn din skreddersydde Style. Det bør være i bunnen av listen. Deretter duplisere Layer (klikk "Lag" og deretter "Duplicate Layer".) Kopi Layer vises over originalen, så bruk musepekeren for å flytte den til bunnen av teksten. For å line dem opp riktig, gå til lagpaletten og shift-klikk hver Layer, og deretter gå til toppen verktøylinjen og velg "Juster Horisontal Centers." Når det er gjort, "Flat Layers" (klikk "Lag" og deretter "slå sammen lag") og lagre den nye filen.

Ny er gammel

Advanced Photoshop Technique


Lag en ny portrett vises som et klassisk bilde. For eksempel kan en moderne baseball-spilleren ser ut som om han bare fikk sjansen fra start i 1889 med noen teknikker. Først, ta fargebildet og gå til "Bilde> Justeringer> Mindre metning." Du kan fremdeles legge til farger til den nylig gråtonebilde ved å gå til «Bilde> Justeringer> Variations". Klikk på "More Yellow", klikk på "More Red." Dette vil gi bildet en brun-rød eller sepia-tonet utseende. Å eldes det videre, gå til "Filter> Filter Gallery> Distort" og velg "Diffuse Glow». Dette vil tilføre en mykgjørende effekt som vil gjøre bildet ser ut som om den er litt bleknet som et resultat av passasjen av tid. Lagre bildet som et RGB eller CMYK fil for å opprettholde sepia-tone effekt.