Advanced Photoshop Tutorial på Red Skin

Advanced Photoshop Tutorial på Red Skin


Mange mennesker har naturlig rød, flekkete hud. Resultatet er ofte at de er motvillige til å ha sitt bilde tatt fordi de ikke bryr seg for resultatet. En måte å løse dette problemet er ved hjelp av foto retusjering. I denne prosessen blir feil i bildet fjernet, noe som resulterer i jevn, klar hud. Mens dette arbeidet er ofte utført av en profesjonell, alle med tilgang til Photoshop kan raskt oppnå de samme resultatene.

Bruksanvisning

1 Last inn bildet du vil redigere på datamaskinen din. Selv om du kan bruke en skanner, vil du få bedre resultater ved direkte overføring av bilde fra et digitalt kamera.

2 Åpne Photoshop. Velg "File" fra menyen og velg "Open". I dialogboksen som vises, finn bildet du lastet og åpne den.

3 Gå til verktøy til venstre og velg "Healing Brush». I de alternativene som vises under menyen, gjør størrelse mindre enn en av de klatter som du ønsker å reparere. Grunnen til dette er at det er best å gradvis gjøre svært små endringer i bildet, siden endringer som er gjort på en gang over et større område er mer merkbar.

4 Hold nede "ALT" tasten på tastaturet og klikk på et område på klar hud nær splotchy bit du vil fjerne. Nå klikker en gang på splotch. Ikke dra børsten. Bare fortsette å bruke en rekke enkeltklikk for å fjerne røde splotch.

5 Gjenta trinn 4 til du har fjernet alle de røde splotch områder på huden. Når du er ferdig, velger du "Fil" fra menyen og velg "Lagre som". I dialogboksen som vises, Filnavnet og lagre arbeidet ditt.