Advantech Spesifikasjoner

Som i begynnelsen av 2011 er det tre forskjellige selskaper som opererer under Advantech navn i USA. Den første er en industriell databehandling selskap. Den andre produserer strukturelle gulv, og den tredje selger trådløse produkter.

Industrial Computing Company

Den Advantech som spesialiserer seg på industrielle dataprodukter er basert i Milpitas, CA. Den produserer og selger dusinvis av ulike produkter, inkludert datamaskinens hovedkort, embedded computing periferiutstyr, menneske-maskin-grensesnitt, nettverk sikkerhets apparater og en rekke medisinske dataenheter.

Strukturell Gulv selskapet

Den Advantech som selger strukturelle gulvprodukter er basert i Charlotte, NC. Dens primære produkt er industri- og bolig-grade kryssfiner-lignende trepanel på gulv og tak - spesielt for undergulv og vindsperre. Sin proprietære presset tre kalles Advantech ESR-1785. De selger også rim bord.

Wireless Products Company

Advantech Wireless er basert i Herndon, VA. Det har også kontorer i Brasil, Argentina, Storbritannia, Russland og Canada. Selskapet selger punkt-til-punkt mikrobølgeovn radioutstyr, satellittkommunikasjonsutstyr, IP-rutere og "encapsulators" og bredbånd VSAT satellitt nettverksenheter.