Affiliate Marketing-verktøy for Mac

Affiliate Marketing-verktøy for Mac


I løpet av en vanlig uke, vil en agent markedsfører sannsynlig må bruke mange verktøy, inkludert de for søkeordanalyse, nisje forskning, link bygningen og SEO optimalisering. Som en affiliate markedsfører, har du kanskje aldri vurdert å kjøpe en Mac, fordi det store flertallet av affiliate markedsføring verktøy var bare kompatibel med Windows-maskiner. Men som mange markedsføring programvare selgere introduserer nå versjoner for Mac, er en Apple-maskin også et levedyktig alternativ for affiliate arbeidsrelaterte oppgaver.

Keyword Research

Market Samurai blir ofte referert til som den mest nyttige verktøyet for agenter når diskutert på affiliate markedsføring fora og blogger. Hensikten med verktøyet er å hjelpe markedsførere finne lønnsomme søkeord som ikke vil være for vanskelig å rangere på den første siden av store søkemotorene. I tillegg til å forske potensielle søkeord, utfører programmet en "SEO konkurranse analyse," for å bestemme styrken på konkurransen i noen nisje. Markeds Samarai kan kjøpes for en engangsbetaling, og er tilgjengelig for både Mac og Windows-plattformer.

Artikkel Innlevering

Artikkel markedsføring er en metode som ofte brukes av agenter for å bidra til å bygge innkommende linker, eller "backlinks", og tiltrekke besøkende til sine affiliate sider. Det er tusenvis av online artikkelen kataloger som godtar innleveringer på artikler om en rekke ulike emner. Når en agent sender en artikkel til en katalog, er det en vinn-vinn-situasjon; katalogen eieren får gratis innhold til sitt nettsted, og markedsfører gevinster eksponering og tilbakekoblinger, som artikkelen vil inneholde flere søkeord med ankertekst tilbake til sin nettside. Men for å se resultater fra artikkelen markedsføring, vanligvis må affiliate å sende inn flere artikler til mange kataloger, som da gjøres manuelt krever dager, eller kanskje uker, med repeterende arbeid. Artikkel Innlevering Helper er en gratis programvare som automatiserer innsending av artikler til rundt 125 artikkelen kataloger. Artikkel Innlevering Helper kan installeres på Windows, Mac og Linux.

Link Maskering

Affiliate linker inneholder ofte lange strenger av bokstaver og tall som kan anses betenkelig av Internett-brukere som er bekymret for virus. Derfor agenter liker å bruke linken "maskering" programvare som forkler linken og gjør det vises mer brukervennlig. Link-maskering programvare hjelper også stoppe kjøpere fra å erstatte din affiliate link med sine egne; som de aldri se link, kan de ikke fjerne den. Macfilink er link-maskering programvare designet for Mac-datamaskiner.

Link Building

SEO Power er en programvare som hjelper agenter utføre tidkrevende oppgaver som å optimalisere innhold og bygge tilbakekoblinger. Tilbakekoblingene er et viktig element for å skape høyt rangert affiliate sider som søkemotorer som Google ser dem som en stemme for området. I tilfelle av Google, tilbakekoblinger også bidra til å heve "Pagerank" på nettstedet. Derfor til antall lenker som peker til din side faktorer i hvor søkemotorene bestemme plassere den i listen over søkeresultater. SEO Power er tilgjengelig for Mac, Windows og Linux-plattformer.