Alternativ til Kompozer

Du prøver å utvikle et nettsted. Du ønsker å finne en web utviklingsverktøy (en som er åpen kildekode eller gratis å laste ned, hvis det er mulig) som gir deg redigere, design og etablering alternativer som gjør din nettside kompatibel med mange systemer, lett tilgjengelig, enkel å navigere og overbevisende til brukere. KompoZer er en slik web-verktøy, men du vil finne andre alternativer også.

Hvorfor trenger jeg en Web Development Program?

Når du oppretter strukturerte dokumenter, spesielt web-side innhold, bruker du det som kalles HTML (Hyper Text Markup Language). En god webutvikling programmet vil hjelpe deg å bedre navigere HTML.

Hva er HTML?

HTML gir deg mulighet til å skape strukturerte dokumenter, særlig innholdet på websiden. Det gir strukturelle språk for tekst (inkludert overskrifter, koblinger, avsnitt og sitater) og lar deg legge inn web bilder, gjenstander og interaktive skjemaer. HTML kan også hjelpe deg å bruke andre programmeringsspråk, for eksempel Javascript, som hjelper deg med å definere tekst utseende og material layout. Men HTML er ikke alltid lett å bruke. Et webutvikling programmet hjelper deg å forhandle HTML lettere, spesielt hvis det har det du ser er hva du får (WYSIWYG).

Hva er KompoZer?

En åpen kildekode web utviklingsverktøy, KompoZer, ble bygget på arkitektur og som svar på problemer som oppfattes i en tidligere åpen kildekode web-verktøy, Nvu (New View). KompoZer har en enkel å bruke Publishing ikon, enkel tabell og Form opprettelse og enkel å forhandle bilde innsetting. Og redigeringsarbeid eksisterer i WYSIWYG form, slik at du vet hva nettstedet ditt vil se ut mens du jobber med det.

Hva er Nvu?

En forgjenger til KompoZer, er Nvu en åpen kildekode-programvare system designet for å være gjennomsiktig og lett å bruke for ikke-tekniske databrukere. Nvu har også forbedret bord og skjema støtte, evne til å integrere nettsted ledelse, sterkere surfing kompatibilitet og andre alternativer. Nvu er kompatibel med Linux, Mac OS-X og Microsoft Windows-systemer, og kan bygges på alle plattformer med Netscape Portable Runtime.

Bør jeg se på programvare som ikke er åpen kildekode?

Det hjelper å se på alle tilgjengelige programvarealternativer (inkludert ikke-open-source) som kan utvide din evne til å lage web-innhold og koble det med flere systemer. En er Adobe Dreamweaver, en utvikling program som fungerer med Mac og Windows. Nyere versjoner innlemme støtte for CSS, Javascript og andre server-side skriptspråk og rammeverk. Et annet alternativ er Microsoft Office Front Page, som er designet for å gjøre det enklere og enklere for en nybegynner å lage hjemmeside og websider.

Open Source Alternativer til KompoZer

Open Source alternativer til KompoZer inkluderer: Amaya, Aptana, Bluefish, Mozilla SeaMonkey, Nvu og Quanta Plus.

Alle de ovennevnte programmene fungerer med Mac og Linux-systemer. Amaya, Aptana og Nvu fungere med Windows. Og Bluefish og Mozilla SeaMonkey er kompatible med Unix.

Husk - ikke alle programmer samhandle med alle systemer. Foruten å sørge for at du får WYSIWYG, må du se etter alternativer og systemer kompatibilitet som fungerer for både nettstedet og deg.