Alternativer for Internett for Travel Trailers

Alternativer for Internett for Travel Trailers


Komme på veien behøver ikke å bety frakobling. En Internett-tilkobling kan være et verdifullt tillegg til en campingvogn, slik at du kan sjekke reiseinformasjon eller (hvis du må) ta arbeid på veien med deg. Med spredning av trådløse Internett-teknologi, er det en rekke enkle alternativer for å få online fra tilhengeren.

satellitt-modemer

Satellitt-modemer bruke en tallerken eller kuppelantennen å koble direkte til en satellitt overhead. De trenger vanligvis en sikt til himmelen for å gjøre det, og er ofte ganske dyre systemer for å installere, med eksempler koster mellom $ 7000 og $ 25 000 per september 2010. Disse tilkoblingene har fordelen av å være tilgjengelig hvor som helst i verden. Hvis du ønsker å ta din reise trailer langt borte fra mobiltelefon tårn eller WiFi-signaler, satellittmodem er det eneste alternativet. Selskaper som Ground Control tilbyr oppvask-baserte systemer som krever at du parkere å bruke dem og dome-baserte systemer som kan fungere i bevegelse. Ved hjelp av en ligner bruker andre modem: koble boksen til datamaskinen med en Ethernet-kabel, og du bør være på nett. De fleste satellitt hardware-leverandører tilbyr også Internett-tjenesten selv.

Cellular Internett

Alle store mobiltelefon-leverandører tilbyr nå Internett "pinner", som er små modemer som bruker mobilnettet signaler for å koble til Internett, og selv plugge inn i datamaskinens USB-port. Noen datamaskiner kan også ha cellulære Internett antenner innebygd, som gjør smarttelefoner. Du vil vanligvis trenger å signere en kontrakt for å betale en månedspris for en viss mengde datatilgang (selv om noen leverandører gjør tilbudet pay-as-you-go). For å bruke denne tjenesten i tilhengeren, må du være i et område med mobildekning. Koble USB-modemet til datamaskinen og installere medfølgende programvaren. Når programvaren er aktiv, følg instruksjonene for å bruke tilkoblingen. Ved bruk av disse tilkoblingene borte fra hjemmet ditt område, sjekk din hastighet planlegge nøye for roaming-avgifter. Du trenger ikke nødvendigvis trenger en datamaskin for å bruke mobilnettet Internett - du kunne ha tjenesten til din reise trailer med en smarttelefon alene.

WiFi

WiFi er en kortbølgeradio bredbåndsteknologi. De fleste datamaskiner (spesielt bærbare) har WiFi-antenner innebygd, og ekspansjons antenner er lett kjøpt hvis de ikke gjør det. For å bruke WiFi for å få online fra en campingvogn, må du være parkert i et område med et usikret nettverk (eller en som du har et passord). Dette kan fungere hvis du planlegger å bo på campingplasser, som noen gjør tilbudet betalt eller gratis WiFi-tilgang. Alternativt kan du parkere tilhengeren i nærheten av kafeer, biblioteker eller andre kilder til offentlige WiFi-nettverk og bruke deres tilknytning. Med ingen regninger for bruk (med mindre du må betale for å få passordet) dette er den billigste (riktignok minst praktisk) alternativ for internett i en campingvogn.