Alternativer til Adium på Mac

Adium er en chat-klient tilgjengelig på Mac-operativsystemet. Programmet har støtte for flere direktemeldingsprotokoller og funksjoner dyp integrasjon med Mac-operativsystemet. Hvis du finner ut at Adium ikke oppfyller dine behov, er det flere alternative direktemeldingsklienter som gir mange av de samme funksjonene og mer.

iChat

Mac-operativsystemet inneholder en instant messaging program som heter iChat som gjør det mulig å koble til AIM, MobileMe og ICQ. Programmet kan også støtte plattformer som Google Talk, Yahoo Messenger og Windows Live bruker XMPP-protokollen. Som en innfødt program, iChat har den sterkeste integrasjon med Mac operativsystem tema og adressebok. Tro mot Mac estetiske, er det iChat grensesnittet veldig minimalistisk, med fokus primært på direktemeldingsfunksjonalitet. Til tross for dette minimalisme, er iChat en kraftig messaging klient i stand til lyd og video chat, filoverføring og multi-person chat.

Trillian

Trillian er et multi-protokoll instant messaging program som støtter alle populære chat-plattformen, inkludert AIM, Yahoo Messenger, Google Talk og Windows Live. En av de mest funksjonsrike alternativer til Adium, Trillian har innebygd i sosiale nettverk verktøy som lar deg sende meldinger til Facebook og Twitter og synkronisert pratefunksjon som gjør at du enkelt overføre direktemeldingssamtaler fra datamaskinen til smarttelefonen enheten. Sammenlignet med Adium og andre alternativer, har Trillian den mest aggressive utviklingen syklus og mottar jevnlige oppdateringer designet for å legge til funksjoner og fikse bugs.

Pidgin

Pidgin er en åpen kildekode chat-klient som bares flest likheter til Adium. Som Adium, er Pidgin basert på Libpurple - et bibliotek med kode som driver instant messaging-programvare. Er at det er basert på mye av den samme koden, nesten all funksjonalitet tilgjengelig i Adium er også tilgjengelig i Pidgin. Der programmet skiller seg fra Adium er i sin støtte for tredjeparts add-ons. Du kan forbedre Pidgin i en rekke måter gjennom installasjon av utvidelser fra Pidgin add-ons bibliotek.

Meebo

I motsetning til de andre Adium alternativer, er Meebo et rent webbasert chat-klient som kan nås fra nettleseren. Meebo støtter alle de store chat-protokoller og kan brukes fra hvilken som helst datamaskin med en Internett-tilkobling. For å få det beste av Meebo, kan du installere nettleserutvidelse Meebo tilgjengelig for Safari, Firefox og Chrome til mer tett integrere chat-klient med nettleseren.