Amazon Affiliate triks

Amazon Affiliate programmet kan være en fin måte å gjøre inntekter ut av nettstedet ditt. Å bli en Amazon Affiliate gir deg tilgang til produkt widgets og lenker til produkter som selges gjennom Amazon.com. For hvert solgte produkt, tjener du en variabel andel av varens salgspris i kommisjon.

annonse~~POS=TRUNC

For å øke Amazon Affiliate trafikk og provisjon, optimalisere affiliate annonseplassering på ditt nettsted. Vurdere å plassere en Amazon Affiliate widget like over de viktigste innleggene på nettstedet ditt. Dette vil sikre at leserne ser annonsen mens du besøker. For produktomtaler, bruke knytte linker til produktbildene i posten, da dette vil inspirere leserne til å klikke og vise produkter på Amazon.

Artikkel-Specific

Mens hele nettstedet annonser er lett å gjennomføre, er de sannsynligvis til å utføre så vel som artikkelspesifikke reklame. Innlemme direkte affiliate linker til produkter som brukes i vurderinger, samt relaterte produkter. Hvis innlegget ikke er knyttet til et bestemt produkt, innlemme en universell affiliate link, for eksempel en som annonserer et salg. Lesere vil være mer tilbøyelige til å klikke linker direkte i innleggene, som de er mer sannsynlig å innse at annonsen er relatert til innholdet.

widgets

De ulike Amazon Affiliate widgets er en flott måte å fange folks oppmerksomhet. Noen widgets er interaktive og har bevegelige bilder. Dette vil trekke leserens oppmerksomhet til widget, samt inspirere dem til å samhandle med det. Griper leserens oppmerksomhet med en annonse er ofte den vanskeligste delen av reklame. De interaktive widgets kan gjøre dette trinnet mye enklere sammenlignet med enkle bildebaserte eller tekstbaserte annonser, som er mindre sannsynlighet for å skille seg ut.

tekstlenker

Innlemme Amazon Associate tekstlenker inn i tekstdelen av innlegget ditt. Dette vil inspirere leserne til å klikke på annonser mens de leser. Ikke innlemme så mange at koblingene blir distraherende. I stedet velger noen søkeord i innlegget ditt som du kan koble til riktige produkter på Amazon.