Anbefalte Freeware Rengjøring Verktøy for Windows XP

Anbefalte Freeware Rengjøring Verktøy for Windows XP


Rengjøring av PC er nødvendig hvis du ønsker å holde den i topp stand. Når du bruker datamaskinen din, vil den samle mange ting som vil gjøre det kjøre saktere. Noe av det er nødvendig, for eksempel Windows fikser, men andre består av detritus etterlatt av gamle programmer eller kanskje til og med virus. Heldigvis kan du rense PCen ved hjelp av freeware (programmer som du må aldri betale for).

Anti-Virus

Det finnes en rekke freeware anti-virus programmer, selv blant de beste er Avira, Avast og AVG. PC World Magazine og CNet er imidlertid enige om at den beste av de tre er Avira AntiVir, som synes konsekvent å finne de fleste virus og holder PCen kjører så smidig som mulig.

Registry Cleaner

Systemet registret er der Windows lagrer all informasjon om datamaskinen, både maskinvare og programvare. Når du avinstallerer et program eller fjerne et stykke maskinvare, er koden det satt inn i registeret ikke nødvendigvis fjernet. CNet anbefaler Eusing Free Registry Cleaner. PC World gjennomgått flere betalte og gratis registret rengjøringsmidler, og mens de var ikke altfor begeistret med noen av de frie rengjøringsmidler, de bemerket at RegSeeker fant de fleste registret problemer blant dem evaluert.

system Tweak

Tweaking systemet betyr ganske enkelt rydde opp alle slags små problemer. PC World og CNet anbefaler Ultimate Windows Tweaker som det beste verktøyet. Dette programmet vil se på ulike problemstillinger i hele datamaskinen og prøv å anbefale måter å gjøre det kjøre raskere og smidigere. Den vil vise deg en liste over avmerkingsboksene om hva du skal se etter og du bare velge hva du ønsker å gjøre.