Anbefalte Tumblr Temaer

September 27 by admin

Tumblr temaer er utformet for å vise tekst, video, lyd, bilde, sitat, link og prate innlegg. Mens alle temaene i Tumblr Tema Hage er optimalisert for å arbeide på Tumblr, ingen temaer som tilbys av tredjeparts nettsteder bære en slik garanti. Bare områder i Tema Hage anbefales for Tumblr ved Tumblr ansatte.

tema Hage

Tumblr ansatte godkjenne temaer som lastes opp til Theme hagen før de er offentlig tilgjengelig. For å være tilgjengelig for Tumblr brukere, sendt temaer må møte Tumblr standarder for temaer, som betyr at de vil fungere på Tumblr. Temaer i temaet hagen er de eneste temaene offisielt anbefalt for Tumblr fordi de er de eneste temaer med Tumblr ansatte stempel.

Tema Hage Selection

En liste over temaer vises i kategorien Temaer i Tumblr blog tilpasning menyen. De er oppført av funksjoner og pris. Bruk et tema som passer best til innholdet du legger ut på Tumblr side. For eksempel temaer som er oppført under "Tekstlig" er laget for å vise tekst innlegg. "Minimalistisk" temaer ikke har mye formatering eller bilder i malen, slik at innholdet skinner. Premium temaer kan tilby flere funksjoner, men du må betale for å bruke dem på siden din.

Velge et tema

Hvis du velger å bruke et tema som ikke er fra Tumblr s Theme Hage, se etter en som deler de samme funksjonene og har gode anmeldelser fra andre brukere. Mange sider som inneholder tredjeparts Tumblr temaer har brukeranmeldelser, karakterer eller blir tilbudt for bruk av anerkjente designere. Ikke velg et tema fra en webside som ikke er profesjonell. Når du laster opp et tema til bloggen din som ikke støttes av Tumblr, klikk på "Update Preview" før du lagrer endringene. Hvis temaet koden du bruker er korrekt, vil malen oppdatere og vise deg hva bloggen din vil se ut uten egentlig å gjøre endringene.

Anbefalt Tema Funksjoner

Hvis du velger å bruke en tredjeparts Tumblr tema, sørg for at det oppfyller standardene som Tumblr setter for temaene som tilbys i Theme hage. Det bør være vert for alle eiendeler som trengs av tema, inkludert Javascript, CSS og HTML-kode. Hvis bildene på temaet er vert for nettstedet som gjorde temaet, ikke bruker den. Velg temaer som ikke krever widgets - bør du være i stand til å velge å bruke eller avinstallere widgets som ønsket. Temaet må kunne vise de syv typer Tumblr innlegg og bruke standard koder. Endelig sikre at hele malen er mindre enn 64KB.

Related Articles