Andre land med noe som ligner på Netflix

Andre land med noe som ligner på Netflix


Se filmer uten problemer av å kjøre til videobutikken for å leie og returnere dem er en av de beste funksjonene til Netflix. Begrenset til USA tidlig på, har selskapet nå våget seg inn internasjonale markeder i Nord-Amerika og Europa. Men noen av de landene i Europa og andre steder allerede har lokale selskaper som tilbyr lignende tjenester.

Canada

Canada har mange videoutleie tjenester som ligner på Netflix. En av de mest populære tjenestene er Zip, som tilbyr dørstokken levering av filmplater og har kiosker på forskjellige steder hvor abonnentene kan plukke opp og slippe av film plater også. En annen lignende tjeneste drifts er DVDFlix.ca; det også vedtar en modell lik Netflix der abonnentene kan sende inn videoer tilbake i en forhåndsbetalt konvolutt.

Storbritannia

LOVEFilM.com, en Amazon.com eiet selskap, tilbyr både online streaming og postlevering tjeneste i Storbritannia. I tillegg til filmer og TV-programmer, selskapet leier også spillplater for ulike spillkonsoller. Bortsett danne Lovefilm, Blockbuster har også en tilstedeværelse i Storbritannia. Som sin amerikanske kollega, og tilbyr en rekke tjenester: online streaming, dørstokken levering og i butikken utveksling.

India

BigFlix var en av de første videoutleietjenester som fulgte i de generelle fotsporene til Netflix modell; det var en kombinasjon av Netflix og Blockbuster-modeller. Abonnenter kan leie videoer fra lokale butikker eller få dem levert og plukket opp på sin egen dørstokk. Men selskapet foreløpig kun tilbyr online streaming-bare. Showtime er en annen utleie selskap som har vedtatt den ikke-post, in-person leveransemodell, men sitt tjenesteområde er relativt begrenset som i juli 2013.

Australia

Som Netflix, leverer Australias QuickFlix videoer til sine abonnenter via postgangen. Abonnenter har også tilgang til en online streaming alternativ og kan streame videoer ved hjelp av bærbare datamaskiner, tabletter eller andre smarttelefoner. Quickflix har også apps for smart-TV som abonnentene kan konfigurere tilgang til sine kontoer direkte fra TV-en.