Android Java Kode Verktøy

Android Java Kode Verktøy


En av de viktigste funksjonene i Googles Android mobil plattform er at hvem som helst kan utvikle fullt kjennetegnet programmer eller programmer, for å bruke på Android-enheter. På grunn av måten Android kjører apps, er disse stort sett utviklet med programmeringsspråket Java. For å hjelpe utviklere lage Android-apper, gir Google en rekke verktøy for å hjelpe dem å utvikle og teste deres kildekode.

Android Java VM

Android-operativsystemet kjører apps ved å lansere en unik virtuell maskin (VM), basert på Java Virtual Machine (JVM) som konverterer kompilert Java bytekode til maskinkode, hvor hver enkelt app vil kjøre. Dette gir en rekke sikkerhetsfunksjoner for å hindre programmer fra å få unødvendige eller farlige tillatelser på enheten. Fra et funksjonelt synspunkt, betyr det at den enkleste måten for programmerere å skrive programmer for Android er å kode dem i språket disse virtuelle maskiner prosessen: Java.

SDK Tools

For Java-programmerere å være i stand til å bygge fullt kjennetegnet Android-apps, må de bibliotekene på objektet og funksjoner som Google gir. Disse lar programmerere å kode apps som bruker funksjonene i Android-telefoner som for eksempel kamera, GPS, og gyroskop. Google gir disse bibliotekene, eller Software Development Kit (SDK), i to former: spesialiserte SDK for en bestemt versjon av Android, og en base SDK som gjør at programmerer for å laste ned både versjon spesifikke koden biblioteker og andre spesialiserte Android utviklingsverktøy.

Android-enhet Emulator

Akkurat som andre system emulering programvare tillater brukere å kjøre virtualiserte operativsystem innenfor sine nåværende system, gir Google en Android-enhet emulator gjennom sin base SDK. Dette verktøyet gir en fullverdig Android-systemet som programmerere kan bruke til å teste sine apps. Dette lar programmerere å spare tiden det tar å fysisk laste apps på en fysisk Android-enhet. Det gir også dem for å se om en app inneholder en feil som ville ha negative effekter på en Android-system uten å sette sin egen fysiske enheten i fare.

Android Debug Bridge

Android Debug Bridge (ADB) er et kommandolinje program som serverer en rekke bruksområder for Android app utviklere. Den lar programmerere å laste apps de utvikle seg til både en Android-enhet emulator som kjører på sitt system, og på fysiske Android-enheter. Den gjør det også programmerere å få tilgang til ulike data om deres app status på ulike tidspunkt i sin kjøring for å hjelpe programmereren diagnose og fikse eventuelle feil i sine apps.