Animasjonseffekter for PowerPoint

Animasjonseffekter for PowerPoint


PowerPoint kan du plassere ord og bilder på lysbilder. Disse objektene er, som standard, vises så snart lysbildet vises. PowerPoint har også et verktøy kalt animasjon som lar deg presentere objekter når programleder klikker musen eller ved tidsintervaller.

objekter

Alt du plasserer i PowerPoint-filen er et objekt. Objektet har egenskaper som inkluderer størrelse, skriftstil, grenser, fyll farger og mer.

animasjon

Animasjon kan bli funnet i menylinjen under "Animasjoner," ved å høyreklikke på et objekt, eller ved å høyreklikke på lysbildet. De kan brukes på alle objekter i dokumentet, inkludert grafikk, lydfiler og tekstbokser.

Effekter inkluderer "inngang", for å gjøre objekter vises; "Exit", for å skjule objekter; "Move", for å endre plassering; og "vekt," for å endre egenskapene til et objekt.

Animasjoner kan settes opp i en bestemt rekkefølge, knyttet til hverandre, tidsbestemte eller satt til å utføre når brukeren klikker på musen.

Slide Animasjon

Animasjon fungerer på mer enn objekter på et lysbilde. Slide overgang kan også animeres å lage en lysbildefremvisning. Lysbildefremvisninger aktivere programleder til å være fri fra datamaskinen og snakke med publikum kan bevege seg rundt i rommet.