Anti Phishing Verktøy for MacPhishing er når noen prøver å få sensitiv informasjon fra datamaskinen eksternt. De prøver kanskje å stjele serienummer, brukernavn eller passord. Dette er en kriminell aktivitet, noe som kan resultere i at din identitet stjålet. Det er svært viktig å beskytte datamaskinen for å holde deg informasjon trygg. Mac anses tryggere enn Windows-maskiner, men de trenger fortsatt beskyttelse mot phishing-angrep.

E-post Filtrering

Slå på søppelfilter i Mac Mail. Dette vil hjelpe deg med å filtrere ut phishing forsøk fra spam reklame. Phish utgjør vanligvis som et legitimt selskap ber om informasjon bør allerede vet. Hvis du ikke bruker Mail, men snarere en nettbasert tjeneste som Gmail, er e-filtrering på som standard. Alltid rapportere søppelpost ved å klikke på "Er dette Junk" knappen i Mail eller "Rapporter spam" i web-posttjenester, slik at e-post ikke kommer til innboksen din på nytt. Hvis du bruker en online posttjenesten og sjekke det med Mac Mail vil du få et dobbelt lag med beskyttelse.

Form Fillers

Form fyllstoff er programvare, plug-ins eller funksjoner i nettleseren, som husker dine data og fylle det inn i en nettside skjema automatisk. De fleste moderne nettlesere vil gjøre dette for deg. Du kan også få tredjeparts programvare for å fylle ut skjemaer for deg. En god form filler vil beskytte din informasjon og kryptere det. Dessverre Safari, nettleseren som følger med en Mac, ikke beskytte informasjon og etterlater den åpen for phishing; det er det samme med Firefox. Ikke bruk Safari eller Firefox til å lagre informasjon. Beste praksis er å bruke en tredjeparts form filler i stedet for en nettleser å huske deg informasjon. 1Password er et Mac-program som vil kryptere data og fylle ut skjemaer for deg å holde det trygt fra phishing.

Nettleser anti-phishing Plug-ins og phishing Killers

Det er browser plug-ins og programvare som kalles phishing Killers som vil advare deg om Phish angrep ved å sjekke om de kommer fra svart børsnoterte nettsider. Dessverre, fordi phishing-angrep endrer seg raskt, disse plug-ins og programvare er ekstremt bak. Derfor, mens de kan advare deg om noen angrep de kan ikke ta et phishing-forsøk som kommer fra et nettsted som ikke har vært svartelistet.