Antispyware verktøy for Windows

Antispyware verktøy for Windows


Spionprogrammer er en type programvare som installerer seg i hemmelighet på en datamaskin, vanligvis via Internett. Derfra avslutningen informasjon om datamaskinen og brukeren. Vanligvis har spyware et onde hensikter som å forstyrre datamaskin funksjon, slik at identitetstyveri eller fører brukeren til potensielle nettsvindel. En hel industri har utviklet seg rundt den hensikt å motvirke disse handlingene, som gir opphav til en rekke antispionprogrammer. Deres formål er å oppdage, fjerne og hindre spyware angrep.

Spy Sweeper 2011

Spy Sweeper bruker et forenklet grensesnitt som sysselsetter store ikoner og fargekoding for å indikere varierende grad av sikkerhetsstatus. Dette kombinert med en automatisk oppgradering funksjon som laster ned de nyeste programvareoppdateringene uten at brukeren må gjøre Sweeper et svært brukervennlig program. Programmet har også en skanning alternativ som søker etter spionprogrammer automatisk når datamaskinen er inaktiv.

Spyware Doctor 2011

Spyware Doctor er utformet for å utføre anti handlinger uten å bremse ned datamaskinens ytelse. For å oppnå dette, laster den automatisk og installerer oppdateringer uten å avbryte brukerens aktivitet på nettet. Den oppdager også når datamaskinen kjører maktsyk eller prosessorintensive applikasjoner og justerer sin aktivitet for å unngå å tømme batteriet eller påvirker ytelsen.

STOPzilla 5

STOPzilla er spyware-motvirke tiltak skje i sanntid. Dette betyr at i stedet for å vente til den utfører en planlagt skanning for å håndtere trusler, fungerer programmet for å fjerne spionprogrammer før de infiserer brukerens system, noe som gjør det til et spesielt forebyggende program. Det betyr også at programvaren tar grep med minimal input fra brukeren.

Norton 365 versjon 5

Norton 365 har et varsel som signaliserer når et program er bremse ned ytelsen. Det gjør den om ikke programmet er teknisk anses spyware. Programmet skanner også brukerens sosiale medier nettsteder for koblinger som fører til spyware. Norton inkluderer PC tune-ups som fjerner unødvendige filer og at hastigheten opp ytelsen. Den utfører også sikkerhetskopier som holder data trygt i tilfelle en krasj hvorvidt det er et resultat av en spyware angrep.

Ad-Aware Pro 9

Ad-Aware Pro har to forskjellige moduser, en for avanserte brukere og en for grunnleggende brukere. Den avanserte modusen lar brukerne en rekke justerbare innstillinger, slik at brukerne kan spesifisere nøyaktig hvordan de ønsker at programmet skal utføre. Grunninnstillingen angir programvaren til å fungere på egen hånd med minimal retning fra brukeren. I tillegg til å beskytte harddisken, kan Ad-Aware Pro også skanne og fjerne spionprogrammer fra eksterne enheter som USB-stasjoner og eksterne harddisker.