AOL postboksen Grenser

AOL postboksen Grenser


America Online, eller AOL, gir forbrukerne en gratis metode for å sende og motta e-post. Når en konto er opprettet, kan e-post brukes enten gjennom nettstedet, gjennom AOL programvare eller gjennom en andre parts program, for eksempel Microsoft Outlook.

AOL E-post

Du kan registrere deg for en AOL e-postadresse ved å gå til AOL hjemmeside og klikke på "AOL Mail." To typer postboks stiler er tilgjengelige. Den opprinnelige postkassen viser gamle meldinger og nye meldinger i egne mapper. Den nye stilen viser alle meldinger i en enhetlig postkasse.

Postkasse Størrelsesbegrensninger

Mengden av postkasse kan holde avhenger av stilen på postkassen for kontoen din. I den forente innboksen, e-post bo i innboksen og Sendt-mappen til du sletter dem. I den opprinnelige stilen postkassen, holder den nye postmappe 1.000 meldinger og den gamle postmappe har plass til 4000. I begge systemene, kan du opprette mapper for å lagre meldinger til. Disse mappene kan inneholde opptil 5000 meldinger hver.

Filstørrelse grenser

Størrelsen på en individuell melding du sender er begrenset til 25 MB. Meldingen størrelse er den totale størrelsen på teksten, vedlegg og nødvendig header informasjon i e-posten. Filer som er større enn 25 MB kan ikke sendes gjennom AOL.