Asus P6X58D-E Front Audio Jack Issues

Asus er en taiwansk maskinvareprodusenten og ble grunnlagt i 1989 av tidligere ansatte i Acer datamaskin selskapet. Siden 2005 har Asus vunnet en rekke priser for fremragende kundestøtte og produkt holdbarhet. Overskrift toppen av listene ikke skaper immunitet fra programvare- og maskinvareproblemer som oppstår, som forbrukere kan fortsatt finne feil i sine bærbare Asus etter lengre perioder. En bruker kan oppleve problemer med Asus P6X58D-e hovedkort front audio jack, og en enkel enhet driveroppdatering kan utrydde problemet. Men noen ganger selve delene selv er skadet utover programvare reparasjon og må byttes ut.

lydproblemer

Hvis lyden reiser ut av din Asus 'front audio jack begynner å forvrenge i kvalitet, har du mest sannsynlig har et problem med denne maskinvareenheten. Du kan begynne å høre knitring i lyd eller lyd ut av en høyttaler eller hodetelefoner i stedet for begge. Kontroller at enheten som er koblet til denne fronten audio jack er godt festet, som ledninger lett kan bli slått ut av sted og føre til at oppfatningen av en enhet problem. Sjekk også selve ledningen som kobler denne enheten for å sikre at det ikke er gammelt og slitt. Test front audio jack med flere hodetelefoner og andre høyttaler enheter for å sjekke konsistensen i lydproblemer.

Driver Update

Datamaskinens individuelle maskinvareenheter hver krever programvare, eller en enhetsdriver, for å fungere ordentlig. Noen ganger er disse enhetsdrivere ringe etter oppdateringer for å holde deg oppdatert med endringer regelmessig gjort til din Asus 'operativsystem. Naviger din nettleser til oppdateringen siden Asus enhetsdriver og finne den nødvendige programvaren for spesielt foran audio jack. Når alle endringer er gjort, sjekk lydkvaliteten på denne lydutgangen for å sørge for at eventuelle problemer har blitt utryddet.

Bytte ut maskinvare

Fronten audio jack for din Asus er bare ikke fungerer. Du har nå prøvd alt for å løse problemet med denne lyden enhet som enten viser tegn til en svak forbindelse eller ikke spille av lyd i det hele tatt. En profesjonell tekniker vil erstatte inngangs audio jack ved lodding en ny del på lydkortet. Hvis du har noen erfaring med denne moderat utfordrende teknisk aktivitet, kan du spare tid og penger ved å utføre denne oppgaven selv. Du må fjerne alle bunnplatene og batteri for å få tilgang til Asus lydkort inni. Mens denne oppgaven krever en dyktig og stødig hånd, bør det ikke ta deg mer enn et par timer å fullføre. En profesjonell tekniker eller servicelageret kan ta noen dager å fikse enheten.

Hindre fremtidige skader

En skadet foran audio jack kan være problematisk og upraktisk for deg, spesielt hvis du er avhengig av denne spesielle maskinvareenhet for daglig bruk. For å sikre at du ikke støter på slike problemer når dette stykket har blitt fikset, sørg for at du jevnlig oppdatere enhetsdrivere og holde kontakten med Asus 'oppdateringer for operativsystemet.