AT & amp; T Wi-Fi Fakta

AT & amp; T Wi-Fi Fakta


Med hovedkontor i Redmond, Washington, AT & T Wireless Services, Inc. var tidligere en avdeling av AT & T Corporation før det ble etablert i 2000 som et eget selskap. Som kunder ble mer og mer misfornøyd med dårlig service og enda verre dekning og støtte, markedsandel sank gradvis til det ble nødvendig å se etter nye eiere; med Cingular være høystbydende.

Wireless Fidelity

Wi-Fi, en forkortelse for Wireless Fidelity, gjør den bærbare datamaskinen eller Wi-Fi i stand enhet for å koble til Internett via en AT & T Wi-Fi Hot Spot, så lenge du er innenfor 150 fot av en aktivert tilgangspunkt. Populære AT & T drevet hot spots inkludere Barnes & Noble, Starbucks og McDonalds. Tusenvis av andre tilgangspunkter er også tilgjengelige som offentlige biblioteker, restauranter, flyplasser, kommunale bygg, skoler og bokhandlere, bare for å nevne noen.

Grunnleggende Vs. Premier service

Grunnleggende AT & T Wi-Fi service gir deg ubegrenset tilgang forutsatt at du er en eksisterende AT & T Internet kunde med en aktiv høyhastighets Internett, DSL, iPhone, Laptop Connect eller Blackberry-konto. Premier Tjenesten gir deg ubegrenset tilgang til tusenvis av AT & T Wi-Fi hot spots samt tusenvis av AT & Ts partnersider også, for en fast månedspris.

On-the-Spot service

På Spot tjenesten er en en-gangs bruk program som lar deg koble til en, to eller 24 timer for en engangsavgift, som er belastet til et gyldig kredittkort før du får tilgang. Plasseringen tilbudet On-The-Spot tjeneste kan gi deg mer informasjon, avgifter og tilkobling innloggingstid. Denne tjenesten var ikke tilgjengelig på McDonalds eller AT & T partnersider som av juni 2011.

tilkobling

For å koble til AT & T Wi-Fi, må laptop, notebook eller netbook har trådløs tilkobling for eksempel et nettverkskort. Enhver IEEE 802.11 / b / g stand kort eller system skal fungere fint. Hvis systemet støtter 802.11n-standarden, og det er bakoverkompatibel, bør du ikke ha problemer med å koble, forutsatt at du er en AT & T-kunde har On-the-Spot tjeneste eller ha en Premier tjenestekontoen. Husk at alle AT & T hot spots kringkastet under "attwifi", som har ingen mellomrom og små bokstaver.